Pirmā iepazīšanās ar Seat Leon Copa

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Seat Leon mēdz dēvēt par spāņu Golfu un taisnība vien ir, jo modelis tiek būvēts uz tās pašas šasijas, uz kā Volkswagen bestsellers un Škoda Octavia. Tomēr no Octavia un Golf spāņu auto atšķiras ar izteikti itālisku dizainu, ko savulaik arī zīmējis itālis - Valters da Silva, kas patlaban ir visas VW grupas dizaina šefs.

Seat Leon nupat piedzīvojis feisliftu - tam ir mazliet citādāks priekšējās daļas noformējums, jaunas virsbūves krāsas un auto tiek piedāvāts Copa izpildījumā. To gan nevajadzētu jaukt ar visu laiku jaudīgāko Seat Leon Cupra, kam uzstāda 2 litru turbo motoru un Golf R, taču modelis tāpat nedaudz atšķiras no standarta Leon.

Kā norāda LNT Auto ziņās, faktiski Leon Copa ir bagātīgāk aprīkotā kompaktā modeļa versija, par lētākās komplektācijas cenu. Kur ir āķis? Āķis meklējams zem motora pārsega, proti, Leon Copa var iegādāties tikai ar pašiem mazākajiem un mazāk jaudīgajiem motoriem.

Auto ziņu testētajam auto ir 1,2 litru TSI dzinējs, taču tas pēc TVNET Auto gūtās pieredzes modelī ir Volkswagen Jetta, ir gana nasks uz paātrināšanos, gan arī ārkārtīgi ekonomisks vienmērīgā braukšanas režīmā.

Lai uzzinātu vairāk par Seat Leon Copa, tā aprīkošanas iesējām u.tml., skaties VIDEO.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu