Cilvēks policijas formā smagā alkohola reibumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Šādu skatu novērojām Krīdnera dambī Rīgā 12.jūnijā," raksta Linda. Video redzams, ka kāds cilvēks, kurš, spriežot pēc formas tērpa, varētu būt policists, sabiedriskā vietā atrodas smagā alkohola reibumā. Redzams, ka viņš nekautrējas apkārtējiem demonstrēt rupjus žestus. Sapratis, ka viņu filmē, vīrietis arī izrāda agresiju. Filmētājam izdevies piefiksēt arī uz formastērpa izšūto vārdu un uzvārdu.

(Ziņai papildināts viss teksts.)

Kā noskaidroja TVNET, video redzamais vīrietis ir bijušais policists. Policijā portālam skaidroja, ka, darba attiecībām beidzoties, policijas formastērpus nodot darba devējam atpakaļ nav obligāti. (Plašāku policijas komentāru var atrast šī raksta resursos.)

Savukārt pirmdien LNT raidījumam „Degpunktā” mobilā reportiere Linda pastāstīja, ka sākotnēji guļošais cilvēks izbrīnu viņai neesot izraisījis. Tikai pēc rūpīgākas apskates konstatējusi, ka vīrietis zem koka guļ alkohola reibumā, būdams ietērpies Valsts policijas formas tērpā.

Apkārt bijuši daudz cilvēku un mēģinājuši ar iereibušo policistu sākt sarunu. Sākotnēji viņš neesot bijis agresīvs, tikai vēlāk parādījis necenzētu žestu un vēlējies kauties. „Viņu laikam aizkaitināja tas, ka viņš tiek filmēts. To viņš laikam saprata. Pēc tam viņš skrēja pakaļ tam puisim pa ielu un bļāva, ka viņš ir idiots un viņu pārmācīšot,” stāstīja Linda.

Linda „Degpunktam” pauda arī savu sašutumu par komentāriem internetā saistībā ar šo videomateriālu. Linda piebilda: „Visiem tas laikam liekas normāli. Tādi komentāri kā: „Cilvēks atpūšas kā grib.” Jā, lai viņš atpūšas, kā grib, bet tas jau laikam skar mūsu sabiedrību un valsts kopējo politisko tēlu. Man tas liekas amorāli.”

Jau ziņots, ka uzfilmētais policists ir bijušais Valsts policijas darbinieks Jevgēņijs Ņekraševičs, kurš no dienesta ir atvaļinājies 23.martā. Saistībā ar vīrieša rīcību sākta administratīvā lietvedība par atrašanos sabiedriskā vietā reibuma stāvoklī.

(Skat. pievienoto video!)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu