Stallone: Plastisko operāciju dēļ izskatos pēc burunduka (10)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Big Brother

Holivudas aktiera Silvestra Stallones māte Džekija atzinusi, ka neskaitāmās plastiskās operācijas likušas viņai izskatīties «pēc burunduka, kuram aiz vaigiem sabāzti valrieksti».

Jautāta, vai joprojām veic plastiskās operācijas, 91 gadu vecā Stallone atbildēja: «Jā, es to daru. Patiesību sakot, man to bijis par daudz. Es izskatos tā,

it kā man aiz vaigiem būtu sabāzti rieksti,

jo man injicēts par daudz «Juvederm» kosmētiskā fillera. Man šķiet, ka izskatos pēc burunduka.»

«Esmu veikusi trīs sejas ādas atjaunošanas procedūras un aptuveni 50 dažādas injekcijas,» viņa atzina. Tomēr Džekija Stallone neatbalsta botoksa injekcijas, kas gan aizpilda krunciņas, taču liek sejai izskatīties sastingušai.

Viņa cenšas saglabāt jaunību vēl arī citiem līdzekļiem, piemēram, apmeklējot stepa nodarbības un katru dienu spēlējot klavieres. «Man jābūt paraugam citiem vecāka gadagājuma cilvēkiem,» viņa teica. «50 gadu vecumā es kļuvu par piemēru filmu zvaigznēm, jo novecošana - tās ir viņu lielākās bailes. Taču es ar gadiem kļūstu tikai populārāka.»

«Es

katru dienu brokastīs apēdu paciņu spinātu - iztvaicēju pilnu bļodiņu un ēdu kopā ar vārītu olu.

Tāds ir mans ilgmūžības noslēpums,» norādīja Stallone.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu