Saeimā, ielīgojot svētkus, sveic deputātus Jāņus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Saeima šodien ielīgoja svētkus, kā arī apsveica deputātus, kuru vārds ir Jānis. Pirms parlamenta sēdes pārtraukuma Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V) norādīja, ka viena no skaistākajām deputātu tradīcijām ir sveikt šajos svētkos savus kolēģus Jāņus.

Kopumā parlamentā ir 12 deputāti ar šādu vārdu - Jānis Ādamsons (SC), Jānis Dombrava (VL-TB/LNNK), Jānis Dūklavs (ZZS), Jānis Junkurs, Jānis Klaužs (ZZS), Jānis Lāčplēsis (V), Jānis Ozoliņš (RP), Jānis Reirs (V), Jānis Tutins (SC), Jānis Upenieks, Jānis Urbanovičs (SC) un Jānis Vucāns (ZZS).

Foto: TVNET

Šiem parlamentāriešiem tika pasniegti Jāņu vainagi, kurus viņi uzlika galvā, un tad deputāti devās ielīgot svētkus Saeimas Sarkanajā zālē, kur bija sagatavoti muzikālie priekšnesumi un klāts galds ar uzkodām un dzērieniem.

Āboltiņa, uzrunājot deputātus, novēlēja izbaudīt svētkus ar ģimenēm un radiniekiem, kā arī smelties spēkus, jo parlamentāriešiem priekšā ir smags darbs.

Foto: TVNET

Kā informēja Saeimas Preses dienestā, ielīgošanas pasākums izmaksājis 180 latu, un izmaksas sedza deputāti un parlamenta darbinieki.

Nevienas Līgas starp parlamenta deputātēm nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu