Izsolīs princeses Diānas vēstules

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūnija beigās Lielbritānijā izsolīs princeses Diānas vēstules un pastkartes, ko viņa sūtīja savai draudzenei Mārgaretai Hodžai, pavēstīja izsoļu nams "Reeman Dansie"

Vēstules, kurās princese Diāna stāsta par savu ģimenes dzīvi ar princi Čārlzu, dēliem Viljamu un Hariju, kā arī ieplānotajiem braucieniem, pārdod Hodža. "Viņa bija ļoti aizņemta lēdija, taču vienmēr atrada laiku, lai man uzrakstītu pāris rindas," atzina bijusī skolas direktore.

Kā norāda izsoles organizatori, iepriekš šīs vēstules plašākai publikai nebija pieejamas, un tagad, kad tās tiek piedāvātas izsolē, sagaidāma liela kolekcionāru interese. Pēc ekspertu prognozēm, vēstuļu kolekcija tiks pārdota par summu, kas nav mazāka par 20 000 sterliņu mārciņām (15 700 latiem).

Izsole norisināsies 21.jūnijā Kolčesterā.

Velsas princese Diāna gāja bojā autokatastrofā 1997.gadā 31.augustā 36 gadu vecumā. Šā gada 1.jūlijā viņai apritētu 50 gadi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu