"Oligarhu kapusvētkus" varētu apmeklēt vairāk nekā 10 000 cilvēku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pateicoties organizatoru aktivitātēm masu komunikācijas līdzekļos un lielajai iedzīvotāju aktivitātei sociālajos tīklos, oligarhu apbedīšanu uz AB dambja varētu apmeklēt 10 000 vai pat vairāk iedzīvotāju, sarunā ar TVNET pieļauj pasākuma organizētājs, televīzijas raidījumu vadītājs Viesturs Dūle.

Pirmās aktivitātes pa Akmens tiltu sasniedzamajā AB dambī, norisinoties radošajai darbnīcai, plānotas šodien ap plkst. 17:00. Šādi tādi materiāli būšot pieejami uz vietas, tomēr oligarhu kapusvētku rīkotāji silti iesaka iedzīvotājiem nākt ar savām lietām.

"Visur cilvēki kaut ko darās. Un darās paši. Mēs vēlamies visu ieinicēt no savas puses," sarunā ar TVNET stāsta Dūle. Viņš uzsver, ka šis neesot nekāds vudū pasākums un nav vērsts pret kādu konkrētu personu. Ir jāskatās uz lietām, ko katrs pats var izdarīt.

"Viens izdomās rakstura īpašību, no kuras viņš grib atbrīvoties, citam jātiek galā ar vēlēšanos sadarboties ar koruptīvo sistēmu. Katrā ziņā, taisīsim labas veltes aizgājējiem."

Oligarhu kapusvētku rīkotāji pieļauj, ka pasākumu varētu apmeklēt 10 000 vai pat vairāk iedzīvotāju. Dūle atklāj, ka panākta sadarbība ar Valsts policiju, kura liela cilvēku pieplūduma gadījumā kontrolēs apmeklētāju plūsmu uz AB dambja.

"Viss būs kārtībā. Mums ir ekrāns, kas pavērsts uz Akmens tilta pusi, un cilvēki mūsu lielo korupcijas kluča sadegšanu redzēs arī no distances," skaidro akcijas organizators.

Plānots, ka Dūle kopā ar citiem oligarhu "apbedītājiem" šovakar uzstāsies Latvijas televīzijas raidījumā "Kas notiek Latvijā?". Tā sākums ir paredzēts plkst. 21:20, bet pasākums Rīgā norisināsies līdz plkst. 20:30.

"Tas, ko tauta darīs tālāk, paliek viņu ziņā. Pieteikušies ir diezgan daudz koru, tāpēc var aiziet dziedāšanas. Nu kā tādā saulainā vasaras dienā," nobeigumā teic Dūle, pateicoties visiem, kas iesaistījušies pasākuma tapšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu