Sipeniece: ar oligarhiem notiks kaut kas baiss

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Televīzijas raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece ir viena no nākamtrešdien, 8.jūnijā, notiekošās kampaņas "Oligarhu kapusvētki" organizatorēm un atbalstītājām. Viņa ir pārliecināta, ka ir jāiet protestēt pret oligarhu visatļautību.

Jebkura akcija kaut ko maina

Sarunā ar portālu TVNET Baiba Sipeniece teic: nākamtrešdien ieplānotā kampaņa ir domāta vairāk mums pašiem: "Tas būs aicinājums cilvēkiem atmosties, nevis nosodīt oligarhus - sātana dēlus, kādi viņi patiesībā arī ir." Viņasprāt,

ar klusēšanu mēs šiem cilvēkiem dodam piekrišanu

rīkoties tā, kā viņi rīkojas. "Tas ir domāts kā modināšanas akts tiem, kas tagad murkšķ virtuvēs, kaktos un saka - ko tad mēs, mēs taču neko nevaram izdarīt!" viņa piebilst.

Protams, Sipeniece ir pārliecināta, ka vajag protestēt. "Ir jāiet un jādara! Jebkurš protests mums atraisa rokas, jebkura akcija kaut ko maina. Varbūt ne uzreiz, ne tajā pašā dienā. Taču ir ļoti iespējams, ka Saeimas deputāti

nākamreiz padomās, pirms par kaut ko lems

vai spiedīs balsošanas pogu. Jo - viņi tajā brīdī atcerēsies tās nosodošās acis, kurās reiz nācās ieskatīties."

Atmaksa nāks agri vai vēlu

Televīzijas dīva visnotaļ emocionāli arī izsakās par cilvēkiem, kas pēdējā laikā tiek dēvēti par oligarhiem: "Atklāti sakot, man viņu visu triju - Šķēles, Šlesera un Lemberga - ir žēl.

Ticu, ka viņiem ir slikts miegs.

Viņi taču zina, ka ordeni viņiem nedos un arī paradīzē viņi nenokļūs, jo -

viņi ir pastrādājuši pietiekami daudz cūcību, lai zinātu, ka ar viņiem notiks kaut kas baiss."

Tiesa, Sipeniece gan norāda - viņa nekādā gadījumā nenovēl šiem cilvēkiem ļaunu, taču atgādina: labi, ja atmaksa par pastrādāto ķertu tikai vainīgos. "Pēc Bībeles zinām, ka par grēkiem sods var piemeklēt līdz septītajam augumam. Dieva dēļ nedomājiet, ka mēs vēlam viņiem kaut ko sliktu. Taču esmu absolūti pārliecināta, ka savā dziļākajā būtībā viņi paši mokās. Nu, ja viņi nebaidās no atmaksas, tad - visu cieņu."

Vēl Sipeniece atgādina, ka kampaņa notiks uz AB dambja iepretim viesnīcai "Radisson SAS". "Labāk, lai šī vieta akcijai būtu par mazu, nekā par lielu," viņa vien nosaka, lūgta prognozēt, cik cilvēku uz šo pasākumu varētu ierasties.

Un piebilst - visa informācija par to meklējama sociālajos tīklos Facebook un www.draugiem.lv, kur izveidota domubiedru grupa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu