"L'Officel" jūnija numurā - pārsteidzoši Ievas Adamss foto

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: L'Officiel Latvia

Uzzini, ko varēsi lasīt žurnāla "L’Officiel Latvija" jūnija un jūlija numurā!

Jaunākajā žurnāla numurā lasiet:

* pārsteidzošu un atklātu interviju ar Latvijas seksa simbolu Ievu Adamss. Intervijā viņa atklāj, kāpēc visu mūžu baidījusies nodibināt ģimeni, kāpēc dāvājusi savu mīlestību neskaitāmiem mīļākajiem un mīļākajām un kāpēc pirmo reizi dzīvē ir piekritusi kļūt par kāda sievu. Žurnālā atrodama arī pārsteidzoša Ievas Adamss fotosesija.

Foto: L'Officiel Latvia

* Žurnāla jaunākajā numurā atrodams arī daudz noderīgas informācijas tiem, kas gatavojas precēties: no padomiem, kas saistīti ar kāzu modi, līdz oriģināliem, mīlētājiem domātiem ceļojumu maršrutiem.

* Pirmā intervija ar modes mākslinieku Ati Artemjevu - kas ar viņu noticis pēc aizbraukšanas uz Ameriku.

* Viss par pašlaik moderno androgīno modi, par kuras ikonu kļuvis Andrejs Pežičs.

* Latvijas fotogrāfijas lielmeistara Gunāra Bindes erotiskie kodi.

* Aktrises Regīnas Razumas skaistuma noslēpumi.

Par žurnālu

"L’Officiel" ir visvecākais no Eiropā pašlaik iznākošajiem modes žurnāliem. Tas parādījās 1921. gadā Parīzē un 1938. gadā kļuva par pirmo modes žurnālu pasaulē, kas publicējis krāsu fotogrāfijas. Pašlaik žurnāls tiek izdots 14 valstīs. Tas ir visbiezākais glancētais žurnāls Latvijā.

Žurnāla jaunais numurs jau ir pārdošanā "Narvessen" un "PlusPunkta" tirdzniecības vietās, savukārt abonēt "L'Officiel Latvija" var mājaslapā stylepages.lv.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu