Jelgavas centrā atkal tirgo apreibinošas vielas (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Samcovs/zz.lv

Pašā pilsētas centrā, Lielajā ielā, agrākajās maizes veikala telpās atvērta ūdenspīpju tīrītāju tirgotava, kurā policija jau veikusi pārbaudi.

Skatlogā uz baltas lapas uzdrukātais uzraksts gan brīdina, ka viela nav domāta iekšķīgai lietošanai. Apmēram gadus divdesmit piecus vecs vīrietis, kurš pēc klauvējuma atvēra lodziņu, portālam zz.lv paskaidroja, ka tiekot tirgots vienīgi pīpju tīrīšanas līdzeklis.

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece informē, ka ekspertīzei ir izņemti vairāki šajā vietā tirgotās preces paraugi. Analīžu rezultāti pagaidām nav saņemti.

«Iedzīvotājus lūdzu informēt, ja tur drūzmējas nepilngadīgi jaunieši vai notiek citas aizdomīgas lietas. Tad mēs varam operatīvi iejaukties,» skaidro I.Sietniece.

Kāds netālajā pilsētas Domē strādājošs vīrs zz.lv stāsta, ka ir manījis pie vecā maizes veikala drūzmējamies jauniešus un nevarējis saprast, ko viņi tur dara. Savukārt kāda māte pauda izbrīnu, kā apšaubāma tirgotava varētu būt atvērta pašā pilsētas centrā, kur krustojas skolēnu ceļi uz skolām.

Skatlogā pieejamie dati liecina, ka tirgotavu izveidojis tas pats uzņēmums, kas līdz šim darbojies Pasta ielā. Speciālisti atgādina, ka aizdomīgu vielu lietošana var kaitēt veselībai un novest līdz atkarībai.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu