Pēdējo dienu pie iedzīvotājiem dosies tautas skaitītāji

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdien ir pēdējā diena, kad pie iedzīvotājiem dosies tautas skaitītāji, bet pēc tam vēl nedēļu būs iespējams saskaitīties internetā.

Centrālā statistikas pārvalde (CSP) informē, ka tautas skaitīšana iedzīvotāju dzīvesvietās beigsies 31.maijā, bet no 1. līdz 10.jūnijam būs vēl iespēja aizpildīt tautas skaitīšanas anketu internetā. Šo iespēju izmantot varēs visi tie iedzīvotāji, kuri iepriekš tautas skaitīšanas anketu nebija aizpildījuši nedz internetā, nedz kopā ar tautas skaitītāju savā dzīvesvietā, CSP Informācijas centrā vai kādā no reģionālajiem tautas skaitīšanas vadīšanas un koordinācijas centriem.

Tautas skaitīšana sākās šā gada 1.martā, un līdz 12.martam varēja saskaitīties tikai internetā. Šo iespēju izmantoja vairāk nekā 650 tūkstoši cilvēku. 17.martā sākās tautas skaitīšanas otrais posms, kad kopumā aptuveni diviem tūkstošiem tautas skaitītāju saskaitot mājokļus un apmeklējot iedzīvotājus, kuri nebija saskaitījušies internetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu