Strosa-Kāna advokāti: istabene piekrita seksam, gribēja šantažēt

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušā Starptautiskā Valūtas fonda vadītāja Dominika Strosa-Kāna advokāti atklājuši savu aizstāvības stratēģiju. Viņi apgalvo, ka viesnīcas istabene pati esot piekritusi seksuālam kontaktam ar Strosu-Kānu, taču pēcāk izlēmusi viņu šantažēt, ziņo newsru.com.

Advokāti tiesā izlēmuši vairs nenoliegt, ka seksuāls kontakts starp Strosu-Kānu un Ņujorkas viesnīcas istabeni bijis, taču apgalvo, ka nevar būt runa par izvarošanu - tas noticis pēc abpusējas vienošanās, taču pēcāk istabene esot mēģinājusi SVF vadītāju šantažēt, raksta "Daily Mail'.

32 gadus vecā imigrante no Gvinejas apgalvo, ka Stross-Kāns brīdī, kad viņa uzkopusi numuriņu, kails iznācis no vannas istabas, saķēris viņu aiz krūts un vardarbīgā veidā centies piespiest uz seksuālām attiecībām.

Jomas eksperti norāda, ka pierādījumu seksuālam kontaktam Strosa-Kāna un istabenes starpā ir pārāk daudz, lai advokāti turpinātu to noliegt. Kļuvis zināms, ka aizstāvji tiesā apgalvos, ka sieviete notiekošajam piekritusi, taču pēcāk sākusi draudēt un apvainot SVF bijušo vadītāju izvarošanā, par klusēšanu pieprasot naudu.

Vakar kļuva zināms, ka bez krimināllietas istabene pret Strosu-Kānu iesniegusi arī civilu prasību, kas, visdrīzāk, viņai ļaus saņemt vērienīgu mantisko kompensāciju. Tāpat vakar arī izskanēja, ka Strosa-Kāna advokāti it kā kontaktējušies ar sievietes ģimeni Gvinejā, lai piedāvātu vērienīgu izlīguma maksu - piedāvātā summa bijusi mērāma ar septiņiem cipariem. Bijušā SVF vadītāja aizstāvji gan šo informāciju noliedz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu