Vispieprasītākā frizūra - Hepbernai filmā "Brokastis Tifānijā"

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leģendārās britu aktrises Odrijas Hepbernas matu sakārtojums, ar kādu viņa bija redzama 1961.gada klasiskajā kinolentē "Breakfast at Tiffany's" ("Brokastis Tifānijā"), Lielbritānijas frizieru padomes veiktā aptaujā atzīts par vispieprasītāko stilu frizētavās.

Veiktajā aptaujā piedalījās frizieri no visas Lielbritānijas, kuri atzina, ka tieši šāda stila matu sakārtojums bijis vispieprasītākais friziersalonos.

Otrajā vietā aptaujā ierindojās kinolentes "Some Like It Hot" ("Džezā tikai meitenes") zvaigznei Merilinai Monro

raksturīgās blondās lokas, savukārt trešajā vietā palika sešdesmito gadu modeles Tvigijas īsais matu griezums.

Topa ceturtajā vietā ierindojās pasaku tēla - nāriņas Arielas - matu sakārtojums, aiz sevis atstājot Dženiferas Enistones klasisko pakāpenisko matu griezumu un Viktorijai Bekhemai raksturīgo zēngalviņu, kas attiecīgi tika iebalsota sestajā vietā.

Par septītās vietas ieguvēju aptaujas dalībnieki izvēlējās Lielbritānijas televīzijas raidījuma "X Factor" tiesneses Šerilas Koulas garās brūnās cirtas un astotā vietā ierindojās R&B dziedātājas Rianas pārdrošā spilgti sarkanā frizūra.

Devītais klientu pieprasītākais stils frizētavās pārsteidzošā kārtā izrādījās Demijas Mūras pilnībā noskūtā galva, ar kādu viņa bija redzama kinolentē "G.I. Jane",

savukārt topa desmitnieku noslēdza televīzijas seriāla "Desperate Housewives" ("Bīstamās mājsaimnieces") aktrise Eva Longorija.

Turklāt iepirkšanās telekanāla "QVC" pagājušajā gadā rīkotajā aptaujā Hepberna tika atzīta arī par 20.gadsimta skaistāko sievieti.

Šajā topā iekļuva arī Merilina Monro, Šerila Koula, Andželina Džolija, Greisa Kellija, Skārleta Johansone, Halija Berija, Velsas princese Diāna, Kellija Brūka un Dženifera Enistone.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu