Jelgavā piespiedu kārtā nosēžas lidmašīna

Toms Ostrovskis
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mobilais reportieris

Sestdien, 21.maijā, ap plkst.14.30 Jelgavā, Peldu ielā Pārlielupē bojājuma dēļ bija nosēdusies mazgabarīta lidmašīna, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece

1971.gadā dzimušais vīrietis vadīja ultravieglo lidmašīnu "MD3 Rider" un dzinēja bojājuma dēļ veica piespiedu nosēšanos Peldu ielā. Cietušo avārijas nosēšanās dēļ nav.

Īsā Peldu iela Jelgavā atrodas Pārlielupē, prom no blīvi apdzīvotiem rajoniem, kas ir Jelgavas Inovāciju centra biznesa inkubatora un Zinātnes, inovāciju un testēšanas centra ēkas apkaimē. Turpat netālu ir jaunā promenāde gar Lielupes krastu.

Par notikušo negadījumu TVNET informēja arī Latvijas mobilais reportieris Mārtiņš. Viņš rakstīja, ka bijušajā Jelgavas cukurfabrikas teritorijā pie Lielupes avarējusi neliela lidmašīna. Ieradās ātrā palīdzība, pašvaldības un valsts policijas vienības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu