Strosa-Kāna lietā parādījies svarīgs liecinieks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) bijušā izpilddirektora Dominika Strosa-Kāna lietā, kurā viņš tiek apsūdzēts mēģinājumā izvarot viesnīcas istabeni, parādījies svarīgs liecinieks, ziņo newsru.com.

Franču laikraksts "Le Figaro" ziņo, ka brīdī, kad Strosa-Kāna numuriņā ienāca istabene, kura SVF bijušo vadītāju apsūdz vardarbībā, tur atradies vēl cits viesnīcas darbinieks, kurš tobrīd mainījis gultasveļu.

Šis vārdā nenosauktais darbinieks istabeni neesot brīdinājis, ka numuriņā atrodas arī klients, kurš tobrīd atradās dušā.

Istabene jautājusi, vai var ķerties pie darba, uz ko otrs viesnīcas darbinieks atbildējis apstiprinoši un izgājis. Sieviete aiz viņa durvis neesot aizvērusi.

Tas, kā norāda 32 gadus vecās istabenes advokāti, ir viens no galvenajiem pierādījumiem pret apgalvojumu, ka sieviete seksuālām attiecībām ar Strosu-Kānu piekritusi labprātīgi. Ja tas tā būtu, viņa, domājams, durvis būtu aizvērusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu