Kluma bērniem par brokastīm maksā dolāru (29)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Nav lielākas laimes par to, ka tavs bērns ir kārtīgi paēdis! Ko gan vecāki neizdomā, lai pierunātu bērnu izēst savu šķīvi. Labs laiks, bubuļa atnākšana, spēka izsīkums utt. Lūk, vācu izcelsmes supermodele Heidija Kluma izdomājusi citu iedarbīgu veidu - maksāt par apēstām brokastīm!

Supermodele nenoliedz, ka maksā saviem bērniem par izēstu brokastu šķīvi. Heidija šo metodi skaidro ar rūpēm par bērnu veselīgu uzturu, uzsverot, ka brokastis cilvēkam ir ļoti svarīga ēdienreize.

Kluma bērniem maksā vienu dolāru par katrām apēstajām brokastīm

Modeles audzināšanas sistēmā ir arī punktu piešķiršana. Par labu uzvedību vai padarītu darbu katrs bērns saņem punktu, kurus sakrājot var tikt pie dažādām balvām - sen kārotas mantas, kinoteātra apmeklējuma u.c.

«Kādi vecāki mani var nosodīt, ka uzpērku savus bērnus, bet es tā neuzskatu, jo redzu panākumus,» žurnālam «The Times Magazine» izsakās Heidija.

Heidija audzina četrus bērnus.

Kā domā tu, vai šī ir pareiza metode?

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu