"Jautro bērna video" balsošana ir sākusies!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

TVNET sadarbībā ar starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT1 un tuvojošos izstādi „Bērnu pasaule 2011” rīko bērnu video konkursu "Jautrie bērnu video"! Nule kā atklāta balsošana!

Konkursam video bija jāsūta uz adresi woman@tvnet.lv līdz 9.maijam!

Kas notiks tālāk?

TVNET izskatīs video un konkursa noteikumiem atbilstošākos publicēs TVNET Sievietēm rubrikā "Māmiņām". Labākais video tiks noteikts skatītāju balsojumā.

Balsot par savu favorītu varēs vienu reizi dienā, piešķirot vērtējumu no vienas līdz piecām zvaigznītēm.

Balsojums sāksies 10. maijā un ilgs līdz 12. maijam, kad paziņosim uzvarētāju!
By Stevie Lee   No real name given + Add Contact
By Stevie Lee No real name given + Add Contact Foto: www.flickr.com

Balvu fonds

Labākā video autors balvā saņems divus ielūgumus uz Nacionālā teātra izrādi „Skroderdienas Silmačos” 18. jūnijā un ielūgumus visai ģimenei uz atrakciju parku „Fantasy park”, kā arī ielūgumus uz izstādi „Bērnu pasaule 2011”.

Būs arī trīs veicināšanas balvas.

Par izstādi "Bērnu pasaule 2011"

Kā zināms, izstādē “Bērnu pasaule 2011”, kas notiks no 13. līdz 15. maijam Ķīpsalā, jaunie un topošie vecāki varēs uzzināt visu par grūtniecību, bērnu kopšanas, audzināšanas, drošības un veselības jautājumiem, par bērnu izglītošanas iespējām, varēs aplūkot un iegādāties preces zīdaiņiem, bērniem un arī topošajiem vecākiem.

Savukārt bērni Ķīpsalā varēs svinēt izstādes dzimšanas dienu kopā ar Karlsonu un Brālīti no Latvijas Nacionālā teātra izrādes, izklaidēties, piedaloties interesantās atrakcijās un konkursos, kā arī aizraujošās nodarbībās uzzināt par drošību, ierāpties ugunsdzēsēju un policijas mašīnās, aplūkot glābēju ekipējumus un pārliecināties par savām praktiskajām iemaņām ceļu satiksmes drošībā. Vairāk par izstādes dalībnieku piedāvājumu un pasākumiem izstādes mājaslapā www.bt1.lv/bp.

Arī bērni ir aicināti piedalīties zīmēšanas konkursā „Mana dzimšanas diena kopā ar Karlsonu”, kur labākā darbiņa autoram balvā būs velosipēds no veikala “Velosports”. Būs arī citas vērtīgas balvas! Zīmējumu konkursā ir aicināti piedalīties pirmskolas un jaunāko klašu bērni, paužot radošo izdomu un vizuāli atspoguļojot redzējumu par savu dzimšanas dienu kopā ar visnotaļ omulīgo vīru labākajos spēka gados Karlsonu. Bērni var zīmēt, gleznot vai veidot kolāžas A4 formātā saskaņā ar konkursa tēmu. Darbiņi iesūtāmi līdz 10. maijam. Vairāk par konkursu: http://bt1.lv/bt1/bp/?link=00000000&subid=1455


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu