Latviju konkursā «Misters Europe» pārstāv Kristaps Punculis (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Šobrīd Monako notiek gatavošanās konkursam Misters Europe, kur piedalīsies apmēram 40 dalībnieku, kā mūs informē pasākuma organizatori, vācu lielākā pasākumu organizēšanas kompānija SB Events kopā ar Francijas organizatoriem.

Pasākumu vadīs dažādu starptautisko Mis konkursu titulēta fināliste Anastasija Skibunova, kura bija fināla vakartērpu izgājiena horeogrāfe kopā ar Gintu Budi arī 25 gadu konkursa jubilejas finālā. Tajā pašā dienā, kad notika 25 gadu jubilejas fināls, Anastasija no rīta vadīja biznesa samitu Nicā un iepriekšējā dienā veiksmīgi aizstāvēja maģistra grādu Montekarlo. Latviju konkursā pārstāv Kristaps Punculis.

Uz konkursu žūrijā ir uzaicināta arī Latvijas ilggadējā konkursu organizatore Inta Fogele un par VIP viesu transportu rūpēsies cits bijušais misteru konkursa finālists Mārtiņš Brikšis. Pēc konkursa un nacionālo direktoru tikšanās pasākumiem, lai veicinātu tālāku sadarbību, Inta Fogele paliks Nicā un pēc tam dosies uz Formula 1 atklāšanas pasākumiem un lidos tālāk uz Prāgu, kur notiks dažādu valstu nacionālo direktoru tikšanās par konkursu Miss Princess of the World 2014 gadā, kura viens etaps notiks Olimpiādes atklāšanas ietvaros Sočos 2014.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu