Frīdis: Harley-Davidson savam īpašniekam nekad nebūs pabeigts!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atzīmējot Harley-Davidson motociklu Eiropas tūres Demo Truck viesošanos Latvijā, vairākiem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem tika sniegta iespēja kopā ar H.O.G. kluba biedriem doties braucienā ar vairākiem leģendārā motociklu zīmola 2013.gada modeļiem.

Tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā raidījuma Zebra pārstāvis Ģirts Timrots, pasniedzējs un Radio Skonto rīta programmas vadītājs Valdis Melderis, Rīgas Tūrisma attīstības biroja vadītājs Gastons Neimanis un vēl citi devās aptuveni 150 kilometru garā braucienā pa jūrmalciemu ceļiem, izbaudot kalnaino Šlokenbekas asfaltu un Smārdes nelīdzenumus. Ikvienam brauciena dalībniekam bija iespēja izmēģināt visus 23 Demo Truck tūres motociklus.

Foto: Publicitātes foto

Pasniedzējs un Radio Skonto rīta programmas vadītājs Valdis Melderis atzina, ka līdz šim nebija braucis ar Harley-Davidson un bijis patīkami pārsteigts par Sportster Forty Eight dinamiku un tā agresīvo raksturu. «Tas ir mans motocikls par visiem 100%,» pārliecību pēc izbraucienā pavadītas dienas ar šo motociklu pauda Melderis.

Ģirts Timrots, kā arī viņa amata brālis Ilmārs Līkums pēc izbrauciena atzina, ka visi motocikli ir iekārojami, taču par gana lepnu atzinuši Harley-Davidson Softail Breakout. Savukārt TV raidījuma Motociklisti vadītājs Arnis Blodons vairāk pieturējās pie klasiskām līnijām un sev kā tīkamāko nolūkojis Harley-Davidson Softail Slim ar krosa stūres izliekumu.

Foto: Publicitātes foto

Latvijas Moto klubu asociācijas prezidents Aivars Freimanis jeb Frīdis iespaidus par jaunajiem 23 Harley-Davidson motocikliem pauda filosofiski, atgādinot, ka Harley Davidson motocikls savam īpašniekam nekad nevar būt pabeigts. Tas vienmēr ir jāpapildina. Un Demo Truck tūre ir tā reize, kurā, izmēģinot tik daudz motociklu, vari saprast, ko īsti vēlies.»

Demo Truck tūre, kas ir ikgadējs pasākums daudzās Eiropas valstīs, Latvijā viesojas pirmo reizi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu