Keita princi esot noskatījusi vēl pirms universitātes

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Keita Midltone bija noskatījusi princi Viljamu, vēl pirms viņi iepazinās augstskolā, paziņojis Lielbritānijas prinča līgavas bijušais priekšnieks jahtu kompānijā, kur viņa gadu strādāja, pirms sāka mācības Sentendrjūsa universitātē Skotijā, kur abi tik tiešām iepazinās, ceturtdien vēsta vietējie mediji.

"Keita skaidri un gaiši mums teica, ka dodas studēt Sentendrjūsa universitātē Skotijā un viens no viņas mērķiem būs savaņģot princi," laikrakstam "New Age" teica jahtu firmas "Challenge Business" īpašnieks dienvidāfrikānis Kals Tomlinsons.

Midltone pret citiem jahtu kompānijas darbiniekiem izturējās rezervēti, un Tomlinsonam reiz pat vajadzēja iejaukties, lai atvēsinātu nākamajā princesē neprātīgi iemīlējušos kolēģi.

"Man vajadzēja ar viņu parunāties un pateikt, ka viņš velti izšķiež savu laiku.

Skaidri redzams, ka Keita mērķēja krietni augstāk,"

klāstīja bijušais prinča Viljama līgavas priekšnieks.

Bijusi ļoti strādīga

Viņš Keitu atceras kā īstu darbarūķi, kas nebaidījās no jahtu tīrīšanas, agrām rīta stundām un intensīva darba, raksta laikraksts "Star", piebilstot, ka Keita neiebilda ar jahtas komandu nobaudīt kādu dzērienu pēc darba.

Jau piektdien notiks Viljama un Keitas kāzas.

Viljams un Keita īrēja kopīgu dzīvokli

Viljams, kurš pašlaik dien Karaliskajos gaisa spēkos kā helikoptera pilots, ar Keitu iepazinās 2001.gadā Sentendrjūsa universitātē Skotijā, kur abi īrēja dzīvokli kopā ar vēl diviem studentiem.

2007.gadā viņi pašķīrās, jo pārim nācās pārciest pārāk lielu spiedienu, it īpaši tāpēc, ka Viljama militārie pienākumi neļāva jauniešiem būt kopā pietiekami bieži, turklāt paparaci izrādīja pārmērīgu interesi par vienatnē Londonā dzīvojošo Keitu, gaidot, kad Viljams beidzot viņu bildinās. Tomēr drīz viņi attiecības atjaunoja.

Kāzas jau rīt, piektdien!

Viljams iepriekš izteicās, ka nevēlas precēties pirms 28 gadu vecuma sasniegšanas. Kāzu dienā otrajam pretendentam rindā uz Lielbritānijas troni būs 28 gadi, bet viņa līgavai - 29 gadi.

Pēc kāzām pāris dzīvos Ziemeļvelsā un princis varēs turpināt dienestu Karaliskajos gaisa spēkos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu