Par braukšanu dzērumā cietumsodu izcieš "tēvzemietis" Straume

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijušais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume (TB/LNNK) šonedēļ pieķerts, vadot automašīnu alkohola reibumā, tādēļ jau otro dienu pavada īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, ziņo portāls "Pietiek.com". Tēvzemietis kļuva plašāk zināms pēc t.s. Jūrmalgeitas skandāla, kurā viņš figurēja kā persona ar iesauku Baķka.

Pēc portāla rīcībā esošās informācijas, Straumes pārkāpums konstatēts Tukumā, savukārt administratīvo sodu viņš izcieš Jūrmalā.

Straumes alkohola reibuma pakāpe neesot zināma, taču "Pietiek.com" norāda, ka viņam varētu būt piespriests desmit diennakšu administratīvais sods, līdz ar to reibums varētu būt bijis vismaz no vienas līdz 1,5 promilēm.

Kā norādīja partiju apvienības TB/LNNK valdes pārstāvis Jānis Tomels, Straume kopš šā gada 10.marta vairs nav politiskā spēka biedrs.

"Straume iesniegumu par izstāšanos uzrakstīja pēc paša vēlēšanās - spiediena no valdes puses nebija," piebilda Tomels.

Kā liecina ziņu aģentūras LETA arhīvs, Straume par Saeimas priekšsēdētāju strādājis 7.Saeimas laikā, savukārt 8.Saeimas sasaukumā strādājis par Saeimas priekšsēdētāja biedru. 2006.gada decembrī Straume iecelts par Rīgas ostas valdes locekli, taču pērn novembrī no amata atbrīvots.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu