Kas ir zaļā kafija? (50)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.greencoffeebeanmaxnow.com

Zaļā kafija - green coffe - ir kļuvusi populāra jau daudzviet pasaulē ar savu lielisko īpašību - palīdzēt atbrīvoties no liekajiem kilogramiem! Kas tā īsti ir un kā to lietot?

Zaļā kafija patiesībā ir parasta dabiskā kafija, kurai piemīt lieliska garša gluži tāpat kā jebkurai citai kafijai. Tās nosaukums «zaļā kafija» saistāms ar tās saturu - zaļo kafijas pupiņu ekstraktu, kura lielākā daļa parastās kafijas grauzdēšanas procesā tiek zaudēta.

Zaļā kafija ir 100% dabiska.

Tā ir pilnīgi dabiska pārtikas piedeva, kas satur tikai augu ekstraktus.

Zaļo kafijas pupiņu ekstrakts satur hlorogēnskābi (CGA), kas organismā samazina glikozes uzsūkšanos, aizkavē cukuru pārvēršanos taukos un paātrina deponēto tauku sadegšanu.

Tā regulē un kontrolē cukura līmeni asinīs.

Rezultātā vēlme ieēst saldumus ievērojami samazinās.

Turklāt kafijas dzeršana pēc katras maltītes liek organismam meklēt citu enerģijas avotu, pārsvarā taukus, kurus organisms sāk ātri sadedzināt.

Tāpat noskaidrots, ka zaļā kafija palēnina novecošanu, palīdz pārvarēt vājumu, novērš asinsvadu nosprostošanos, attīra organismu un uzlabo imūnsistēmu.

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu