Mežaparkā būvēs cūku kūti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai uzlabotu Rīgas uzņēmējdarbības vidi un radītu jaunas darba vietas, nākamgad Mežaparkā plānots uzbūvēt vērienīgu cūku fermu*.

Ar cūku fermas audzēšanas biznesu Mežaparkā vēlas nodarboties firma "Rīgas cūkas".

Bērniem vairs nebūs kur rotaļāties

Tās vadītājs pastāstīja, ka fermas būvniecība iecerēta netālu no Mežaparka lielās estrādes un bērnu rotaļu laukuma. Turklāt daļu no rotaļu laukuma paredzēts nojaukt, lai tas netraucētu cūku audzēšanu.

"Rotaļu laukumu jau tāpat apmeklē tikai daži desmiti bērnu! Kam viņiem rotaļu laukums? Labāk lai iet mācīties vai strādāt, nevis lieki tērē laiku rotaļājoties!" uzņēmuma vadītājs teica.

Lai ietaupītu līdzekļus,

cūkas plānots vest dzirdināt uz netālu esošo Ķīšezeru.

Iecerēts, ka arī fermas kanalizācijas saturs nonāks ezerā. "Ezera ūdeni jau tāpat neviens nedzer, visi jau tagad pērk un lieto veikala ūdeni."

Dalīs atsvaidzinātājus

"Rīgas cūkas" vadītājs gan piekrita, ka fermai tuvāk esošo māju iedzīvotāji jutīs specifisko fermas smaku, taču, lai to mazinātu, katram tuvumā deklarētam iedzīvotājam firma nodrošinās gaisa atsvaidzinātāju.

Lai atsvaidzinātāju saņemtu, ik mēnesi būs jādodas uz cūku fermu un jāuzrāda derīga izziņa par deklarēšanos konkrētajās mājās.

Uzņēmējs skaidroja, ka ferma nodrošinās darbu vairākiem desmitiem rīdzinieku.

* Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts un nav nevienam saistošs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu