Elksne: LTV darbā stāšos drīz, lielākais prieks par kolēģu atbalstu (19)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Televīzijas (LTV) jaunā Ziņu dienesta vadītāja Iveta Elksne cer jaunajā amatā stāties iespējami drīz un ir priecīga par LTV Ziņu dienesta darbinieku izteikto atbalstu viņas kandidatūrai.

Jaunais amats nozīmē atgriešanos

«Tā bija galvenā balva, uzticība no kolēģiem,» Elksne teica un piebilda, ka jaunais amats nozīmē atgriešanos pie kolēģiem, ar kuriem kopā strādāts un kuru stiprās puses un vājās puses viņa pazīstot.

Šodien konkursa rezultātā par jauno Ziņu dienesta vadītāju izvēlētā bijusī ziņu raidījuma «Panorāma» atbildīgā redaktore teica, ka

galvenie darba uzdevumi tuvākajā laikā būs saistīti ar pašvaldību vēlēšanām.

Elksne teica, ka viņai ir pieredze priekšvēlēšanu diskusiju un vēlēšanu dienas un vakara raidījumu organizēšanā un vadīšanā, taču viņa pati šoreiz šādos raidījumos tieši nepiedalīšoties. Cita starpā būs jāatrod otra priekšvēlēšanu diskusiju vadītāja, kura blakus raidījuma «Sastrēgumstunda» vadītājam Gundaram Rēderam vadīs diskusiju tiešraides vairākās Latvijas pilsētās. Jau ziņots, ka bijusī LTV žurnāliste Baiba Strautmane apsvēra, bet tomēr atteicās uzņemties šo lomu.

Atgriežas no dekrēta atvaļinājuma

Jaunā ziņu dienesta vadītāja gan sacīja, ka vēl nav skaidrs, vai viņa sāks darbu pirms vai pēc pašvaldību vēlēšanām 1.jūnijā, taču, visticamāk, tas būšot pirms, lai nepaildzinātu Ziņu dienesta vadītājas pienākumu izpildītājas Dagnijas Neimanes darbošanos, vadot Ziņu dienestu.

Medijos izskanējis, ka Neimane nekandidēja uz vakanto Ziņu dienesta vadītājas amatu ģimenes apsvērumu dēļ, jo darbā esot liela slodze un atbildība.

Savukārt Elksne, stājoties jaunajā amatā, atgriežas no dekrēta atvaļinājuma pēc otrā bērna piedzimšanas.

Jau ziņots, ka konkursa uz Ziņu dienesta vadītājas amatu otrajā kārtā iekļuva Elksne, Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļas lektore Olga Proskurova, iknedēļas žurnāla «Ir» redaktore, bijusī LTV Ziņu dienesta producente un laikraksta «Diena» galvenā redaktore Anita Brauna, kā arī bijusī laikraksta «Diena» galvenā redaktora vietniece Vikija Valdmane-Rozenberga.

Konkurss uz Ziņu dienesta vadītāja amatu tika izsludināts februārī, pēc tam, kad 2012.gada nogalē Ziņu dienesta vadītāja amatu pameta Dzintris Kolāts.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu