Subaru WRX nākotne (31)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Ņujorkas auto šovā japāņu koncerns Fuji Heavy Industries uzstājās ar vairākiem auto, tai skaitā arī konceptautomobili Subaru WRX Concept.

Kompaktais konceptauto pēc Subaru ražotāja teiktā ir WRX modeļu labāko īpašību iemiesojums un demonstrē, kā šie rallija gēnu caurvītie auto izskatīsies jau tuvākajā nākotnē.

Konceptauto dizains ir acīmredzami sportisks. Priekšējā daļa ir masīva, plata, agresīva un simbolizē spēku un stabilitāti. WRX Concept ir plats sešstūru radiatora režģis ar trīsdimensionālu šūnu režģi, bet tam sānos atrodas šauri vanaga acu dizaina lukturi. Bampera apakšējā daļā, gandrīz visa auto platumā savukārt atrodas atbilstošas formas gaisa ieplūdes atveres. Netrūkst arī tradicionālā gaisa savācēja uz motora pārsega.

Virzoties uz aizmuguri, vērotāja uzmanību noteikti piesaistīs ventilācijas spraugas aiz priekšējiem riteņiem, masīvie sliekšņi un izvirzītie aizmugurējie spārni. Pašā aizmugurē uzkrītošākie elementi ir augstais bampers ar tā lejasdaļā iestrādāto aerodinamisko difuzoru un četri izpūtēja uzgaļi, kas pat klusējot vēsta par motora telpā iebūvētā turbo bokserdzinēja spēku. Cik liels ir šis spēks, netiek atklāts.

Papildu dati

Garums4520 mm
Platums1890 mm
Augstums1390 mm
Riteņu bāze2760 mm
Riteņi245/40 ZR20
Virsbūves krāsaWR Blue Pearl III
Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu