Publisko bildes ar orģijām Berluskoni villā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandāls par Itālijas premjera Silvio Berluskoni izlaidīgo dzīvesveidu turpinās. Notiekot tiesvedībai, kurā citastarp tiek izskatītas apsūdzības par Berluskoni seksuālajām attiecībām ar nepilngadīgu eskorta meiteni, medijos nonākušas pikantas fotogrāfijas no tā dēvētajām "bunga bunga" ballītēm.

Saskaņā ar apsūdzības materiāliem, 74 gadus vecais premjers maksājis par seksu ar tobrīd 17 gadus veco dejotāju Karimu (kas pazīstama arī ar vārdu Rūbija Siržuzagle), kā arī vēl 32 sievietēm. Par seksuālajiem pakalpojumiem sievietes saņēmušas naudu, dārglietas un cita veida materiālos labumus.

Skandālu šonedēļ no jauna uzkurināja Itālijas medijos publiskotas pikantas fotogrāfijas, kas tapušas Berluskoni villā "bunga bunga" ballīšu laikā. Uz tām aicinātas jaunas, skaistas meitenes, kuru uzdevums bijis premjeru izklaidēt. Sievietes fotogrāfijās redzamas maigojoties, tērpušās trūcīgā apģērbā.

Šīs fotogrāfijas ir daļa no aptuveni 20 000 lappušu biezās apsūdzības materiāliem.

Pats Berluskoni iepriekš paziņojis, ka apsūdzības ir politiski motivētas un par intīmām attiecībām viņš nekad neesot maksājis. Premjers atzīst, ka par "bunga bunga" ballītēm dēvētie pasākumi tiešām notikuši, taču bijuši itin nevainīgi - sievietes viņa villā esot ieradušās vien uz pusdienām un dejām, kurās pats neesot piedalījies, jo dejot viņam nekad neesot paticis.

(Dažas no bildēm var apskatīt rakstam pievienotajos resursos.)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu