Atklās Palīdzības sienu – vietu, kur ziedot apģērbu un apavus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22.martā pulksten 12.30 tirdzniecības centrā Spice (1.stāva foajē, A ieeja) Latvijas Zaļais punkts sadarbībā ar labdarības portālu Ziedot.lv, Eko Rīga un t/c Spice atklās PALĪDZĪBAS SIENU. Palīdzības siena ir pirmā vieta Latvijā, kur jebkurā nedēļas dienā laikā no pulksten 10 līdz 22 var ziedot apģērbus un apavus, kas ar Ziedot.lv palīdzību iegūs otru dzīvi, jo nonāks mazturīgu ģimeņu rīcībā.

Lietas turpina dzīvot otru un trešo dzīvi

Dalību atklāšanas pasākumā apstiprinājuši sabiedrībā populāri cilvēki, kas veiks ziedojumu, tādējādi rādot labu piemēru pārējiem.

Latvijas Zaļā punkta valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs uzsver: „Runājot par lietu otru dzīvi, tradicionāli mēs domājam par atkritumu šķirošanu un pārstrādi. Tomēr Latvijas Zaļais punkts atbalsta arī citas idejas, kas mudina saprātīgi izmantot mums pieejamos resursus: arī ziedošana jeb atdāvināšana ir veids, kādā lietas turpina dzīvot otru un trešo dzīvi.

Jo īpaši gandarī tas, ka Palīdzības siena ir divi labi darbi vienā - gan zaļš, gan labdarības projekts.”

„Palīdzības sienas atklāšana ir jauna pieeja mantu ziedošanai, kas to padarīs ērtāku un vienkāršāku. Ziedot.lv pateicas par šādu iespēju, un esmu pārliecināta, ka iedzīvotāji to novērtēs un izmantos. Palīdzot otram, mēs palīdzam arī sev, un tagad to varēs izdarīt vēl vienkāršāk,” norāda Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

Palīdzīga roka grūtā brīdī ikvienam ir nepieciešama

SIA „Eko Rīga” pārstāvis Eduards Hermans: „Palīdzīga roka grūtā brīdī ikvienam ir nepieciešama, it īpaši tiem, kam šobrīd klājas visgrūtāk. „Eko Rīga” kā Palīdzības sienas idejas autors aicina ikvienu nestāvēt malā un sniegt atbalstu, ziedojot mantas.”

Tirdzniecības centra Spice direktore Iveta Lāce: „Atklājot pirmo Palīdzības sienu, tirdzniecības centrs Spice ir kļuvis par ilglaicīgas labdarības dalībnieku. Apzināmies, ka Latvijā ir daudz ļaužu - ģimenes ar bērniem, darbu zaudējuši cilvēki -, kas šodien nonākuši grūtībās un nevar atvēlēt līdzekļus vajadzīgo apģērbu un apavu iegādei. Tādēļ aicinām mūsu apmeklētājus veikt labu darbu un sev ērtā vietā un laikā tirdzniecības centrā Spice ziedot apavus un apģērbus, kas pašiem vairs nav nepieciešami.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu