Par LTV Ziņu dienesta vadītāja amatu cīnīsies četri kandidāti (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta vadītāja amatu cīnīsies četri kandidāti; otrajā kārtā no 11 cilvēkiem tikuši četri – Iveta Elksne, Anita Brauna, Vikija Valdmane-Rozenberga un Olga Proskurova, apstiprināja televīzijas pārstāve Laura Brokāne.

Otrajā kārtā konkursa komisija veiks pārrunas ar pretendentiem. Pretendentus vērtēs pēc pieciem kritērijiem, katru no tiem novērtējot septiņu punktu sistēmā, paredz nolikums. Paredzams, ka jaunā Ziņu dienesta vadītāja vārds būs zināms 11.aprīlī.

Komisijas vadītājs ir jaunais LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte.

Sabiedriskā medija mājaslapa internetā vēsta, ka starp četriem pretendentiem uz Ziņu dienesta vadītāja amatu ir LTV žurnāliste, Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļas lektore Proskurova, iknedēļas žurnāla «Ir» redaktore, bijusī LTV Ziņu dienesta producente un laikraksta «Diena» galvenā redaktore Brauna, kā arī bijusī laikraksta «Diena» galvenā redaktora vietniece Vikija Valdmane-Rozenberga.

LTV Ziņu dienesta vadītāja amats kļuva vakants, kad to 2012.gada decembrī pameta Dzintris Kolāts.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu