Policija oficiāli var sākt Vaškeviča meklēšanu (108)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvalde ir saņēmusi Rīgas apgabaltiesas lēmumu par apcietinājuma piemērošanu kukuļdošanā apsūdzētajam un atstādinātajam Finanšu ministrijas (FM) ierēdnim Vladimiram Vaškevičam, apstiprināja VP Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

Policija nekomentē

Lai arī Vaškeviča advokāti ir pārsūdzējuši Rīgas apgabaltiesas lēmumu Augstākajā tiesā, lēmuma pārsūdzēšana neaptur tā izpildi. Augstākā tiesa pagaidām nav noteikusi sūdzības izskatīšanas datumu.

Vaškeviča advokāti jau iepriekš paziņojuši, ka klients uzturas slimnīcā Austrijā, taču Sadovskis nekomentēja, kāda būs policijas taktika, lai apsūdzēto nogādātu cietumā.

Maina drošības līdzekli

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 19.martā nolēma grozīt kukuļdošanas krimināllietā apsūdzētā Vaškeviča drošības līdzekli uz apcietinājumu. Pats apsūdzētais gan uz šo tiesas sēdi nebija ieradies, jo viņš ilgstoši ārstējas Austrijā.

Komentāri (108)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu