LTV Ziņu dienesta vadītāja amatam 25 pretendenti (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uz Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta vadītāja amatu līdz šim pieteikušies 25 pretendenti; pašreizējā dienesta vadītāja pienākumu izpildītāja žurnāliste Dagnija Neimane uz šo amatu nekandidēs.

Neimane apstiprināja, ka konkursam nav pieteikusies, lai gan viņas atbalstam saņemta vēstule, ko parakstījuši 40 cilvēki. Viņa savu lēmumu pamatoja ar personīgiem iemesliem, kā arī to, ka patīk līdzšinējie pienākumi – atbildīgās redaktores amats.

Viņa norādīja, ka konkursam ir pieteikušies vairāki Ziņu dienesta darbinieki, no kuriem viens ir saņēmis arī pārējo kolēģu atbalstu. Viņa oficiāli neatklāja viņa vārdu.

LTV Personāldaļā uzzināja, ka līdz ceturtdienas pēcpusdienai konkursā uz Ziņu dienesta vadītāja amatu saņemti kopumā 25 kandidātu pieteikumu, bet precīza informācija par kandidātu skaitu būs zināma pēc Lieldienām, jo pieteikumi tiks pieņemti vēl visu ceturtdienu.

Kandidātus vērtēs komisija. 2.aprīli darbību sāks arī jaunā LTV valde.

Jau vēstījām, ka LTV Ziņu dienesta vadītāja amats kļuva vakants, kad pērnā gada nogalē no tā atkāpās tā iepriekšējais vadītājs Dzintris Kolāts. Par Ziņu dienesta pagaidu vadītāju tika iecelta Neimane.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu