Caunes lietā izmeklēs arī iesaistīto policistu rīcību (54)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saistībā ar nelikumīgajām medībām Platones pagastā zem izmeklētāju lupas nonācis ne tikai Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune un viņa līdzbraucējs Jānis Ozoliņš. Skaidrot savu rīcību nāksies arī policistiem, kas izbrauca uz šo izsaukumu, un, iespējams, nolaidīgi izturējās pret saviem pienākumiem, tā ceturtdien ziņoja LTV raidījums "Panorāma".

Notikuma aculieciniekiem esot radies iespaids, ka policisti atbraukuši nevis noskaidrot, kāpēc abi vīrieši ar pielādētu ieroci vizinās ar sniega motociklu un vai viņiem nav kāda saistība ar ievainotajām stirnām, bet gan drīzāk ieradušies imitēt darbību. Valsts policijas Zemgales reģiona preses sekretāre Ieva Sietniece "Panorāmā" informēja: "Saistībā ar sākto kriminālprocesu, kas tika sākts par nelikumīgām medībām, tūlīt pēc izsaukuma saņemšanas ieradās notikuma vietā policijas darbinieki, un par šo rīcību notikuma vietā policijas pārvaldē mēs esam sākuši dienesta pārbaudi - izvērtēsim policistu rīcību un to plašāk komentēsim." (Skat. video.)

Komentāri (54)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu