Subaru prezentē klasiskās piedziņas auto koncepciju (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Kamēr Toyota stendā Ženēvas auto izstādē ir apskatāms jau taustāms sadarbībā ar Subaru izstrādātās kupejas eksemplārs, tikmēr Subaru no savas puses piedāvā tikai caurspīdīgu jaunā auto rāmi.

Izstādes eksponāts, kura pilnais nosaukums ir Boxer Sports Car Architecture, būtībā ir jauna tehnoloģiskā platforma, kas agrāk vai vēlāk materializēsies kā klasiskās piedziņas auto ar bokserdzinēju priekšā. Subaru uzsver, ka tas būs pirmais šāda tipa auto pasaulē, kurš tiks ražots masveidā. Porsche savus boksermotorus, kā zināms, liek aizmugurē.

Foto: Subaru

Atšķirībā no pilnpiedziņas Subaru modeļiem, uz Boxer Sports Car Architecture bāzes būvētajam auto dzinējs atradīsies vēl zemāk un vēl dziļāk motora telpā, un tas pozitīvi ietekmēs gan smaguma centru, gan arī vadāmību. Īsāk sakot, līdzīgi kā Toyota stendā redzamais FT-86 II Concept, arī analogais Subaru būs salīdzinoši lēta, dinamiska un precīzi vadāma kupeja ar kompaktiem gabarītiem - izstādē apskatāmā auto rāmja izmēri ir - 4200 x 1770 x 1270 mm, bet riteņu bāze ir 2570 mm.

Foto: Subaru
Foto: Subaru
Foto: Subaru
Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu