VID par diviem miljoniem pirks mēbeles jaunajai ēkai Mežaparkā (148)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts ieņēmumu dienests (VID) par vairāk nekā diviem miljoniem latu plāno iegādāties mēbeles jaunajai ēkai Mežaparkā, Talejas ielā, liecina informācija VID mājaslapā.

Konkursa nolikumā teikts, ka iepirkumu veidos vairākas daļas, tostarp par biroja galdus, skapju un plauktu iegādi plānots tērēt 1,673 miljonus latu bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), par biroja krēsliem un apmeklētāju krēsliem - 310,3 tūkstošus latu, par mīkstajiem krēsliem un soliem - 20,7 tūkstošus latu, bet par metāla skapjiem - 90,4 tūkstošus latu. Tādējādi kopējā iepirkuma līgumcena varētu būt 2,094 miljoni latu bez PVN.

Mēbeļu piegādātājiem tās būs arī jāuzstāda.

Pretendenti konkursam var pieteikties līdz 24.aprīlim.

Jau ziņots, ka VID administratīvo ēku komplekss top Mežaparkā, lai samazinātu VID administratīvās izmaksas, palielinātu institūcijas darba efektivitāti, kā arī nodrošinātu klientiem augstāka līmeņa servisu. Plānots, ka VID uz jaunajām telpām sāks pārcelties nākamgad.

Komentāri (148)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu