Lāču mammas Velgas pārvērtības: es spīdu un laistos! (164)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šīs ziemas beigas Velgai Vītolai (56), kuru sabiedrībā zinām kā lāču mammu, bija ļoti nozīmīgs laiks, kuru viņa atcerēsies ilgi. Kā nekā sieviete, kura ne reizi mūžā nebija uzkrāsojusies, ļāvās stilistu un profesionālu skaistumkopšanas meistaru idejām un piedzīvoja grandiozas izskata pārvērtības!

Apģērbam Velga nekad nav pievērsusi īpašu nozīmi, jo uzskata, ka drēbes dzīvē nav galvenais. Piemēram, uz pieņemšanu pie Valsts prezidenta un uz Latvijas Lepnuma ceremoniju Velga saģērbās šādi: viena draudzene viņai sarūpēja humpalās pirktu blūzīti par Ls 1,50, bet otra draudzene – Velgas skolas biedrene aktrise Regīna Devīte – uzdāvināja šallīti.

«Ievas pārvērtībās» Velga pirmo reizi mūžā krāso matus, pirmo reizi uzklās grimu un pirmo reizi lakos nagus. Tas viss viņai ir milzīgs piedzīvojums.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Apģērbs būtisks nav bijis nekad

Raidījuma komanda un stiliste Sonita Pāvuliņa bija devusies uz Līgatni, lai, kā raidījumā «Ievas pārvērtības» piedien, izrevidētu Velgas skapi. Tiesa, ko revidēt tur nebija. Vītola nekautrējas no sava izskata, kā arī apģērbs viņai nebūt nav svarīgs.

«Man jau to drēbju nav daudz, man nav jums ko īsti rādīt!»

Velga atzīst, ka jau kopš bērnības viņai nav bijuši īpaši sievišķīgi apģērbi. «Mani bērnībā mamma nepucēja. Es arī vairāk ar puikām spēlējos, tāpēc kleita nebija ērts apģērbs, lai skraidītu un fenderētu ābolus kaimiņiem,» smejoties atceras Velga.

Velga ģērbjas sportiski un ērti. Kad tiek jautāts, ko viņa gribētu papildus, viņa atbild, ka bikses, jo tās esot viņai vienīgās un jūk jau pa vīlēm vaļā. Kad jādodas uz teātri vai citviet sabiedrībā, Velga kleitas aizņemas no draudzenēm.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nemīlamo melno krāsu aizstāj ar zilu

Stilisti Gints Bude un Sonita Pāvuliņa Velgai atrod melnu kokteiļkleitiņu. «Zinu, ka melnā nav tava krāsa, bet tici man, tā noderēs,» pārliecina Sonita. Velga atzīst, ka patīk tīras krāsas, īpaši viņa nemīl raibus audumus. Tāpat Velgai piemeklē tumši zilu kleitu, ko atsvaidzināt ar efektīgiem aksesuāriem. Tāpat arī žakete, jaciņa, vestīte un džemperītis nonāk Velgas rīcībā.

Izvēloties rotas, Velga nevar atbildēt vai viņas metāls ir zelts vai sudrabs: «Man dzīvē to rotu ir bijis tik maz, ka nav sava viedokļa.» Tomēr stilisti izraugās Vītolai atbilstošas rotas un aksesuārus.

«Es arī paņēmu apģērbus ar izgriezumu, kas, iespējams, tevi mulsinās, jo ikdienā tu staigā ar augsto kaklu. Bet tas noteikti ir jāizmēģina,» iedrošina Gints Bude. Velga gan baiļojas, ka tas īsti labi neizskatīsies, jo viņai, saskrienoties ar zirgu, reiz bijis lauzts atslēgas kauls. To stilisti respektē un izvēlas tērpu ar ne tik dziļu dekoltē.

Arī kurpes tiek piemeklētas atbilstoši Velgas dzīves ritmam. Tāpat, domājot par sievietes ikdienas gaitām un darbu mežā, tiek piemeklēti arī kvalitatīvi gumijas apavi.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Iesākumā jāpārbauda veselība

Pēc viesošanās Līgatnē Velgu uzņēma «Veselības centrs 4», kur viņa apmeklēja gan stomatologu un kāju vēnu speciālistu, gan magnētisko rezonansi, lai noskaidrotu biežo galvassāpju iemeslu.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jauna frizūra, pirmais grims

Velga devās pie friziera, kur viņas mati tika nokrāsoti un apgriezti, matu tonis tika izvēlēts pēc iespējas dabiskāks. Krāsas tonis piemeklēts tāds, ka ataugot tas īpaši neatšķirsies. Tonis piemērots arī Velgas gaišajai sejas ādai. Velgai piestāv īsi matu griezumi, turklāt zvērkopes vēlme ir, lai tos būtu ērti un viegli kopt.

Friziere matu garumu krietni saīsina.

Arī stiliste Una Bernatoviča Vītolai piemeklēja atbilstošu grimu uzmanīgi, jo zvērkope atzina, ka nekad mūžā nav krāsojusies, un tāpēc stiliste un vizāžiste izvēlējās pēc iespējas dabiskāku toņu kosmētiku.

Tāpat arī manikīrs tiek veikts un nagi lakoti dabīgā tonī.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Es esmu skaista!

Ieraugot sevi spogulī, Velga prasa: «Tā esmu es? Katrā ziņā izskatās - cits cilvēks... Es izskatos taču jaunāka, vai ne?»
Velga solīja, ka nākotnē, iespējams, turpinās krāsot matus, kas viņai liekot izskatīties jaunākai.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

«Iekšēji es neapšaubāmi nejūtos 56 gadus veca. Man var kādus 20 gadiņus atrēķināt atpakaļ, un šis jaunais izskats vairāk atbilst manam vecumam,» par savu izskatu priecājās Vītola.

Tuvinieki vēlējās Velgu redzēt sievišķīgāku, ko arī viņi ieraudzīja! Ar asarām acīs viņi sagaidīja slaveno zvērkopi, atkārtojot: «Tu esi skaista, skaista, skaista!»

«Man modeles karjera iet garām,» sirsnīgi vērtē Velga. «Es spīdu un laistos!»
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Komentāri (164)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu