Infiniti apvieno četrus auto vienā (17)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ziņojām, ka Infiniti gatavojas uz Ženēvu vest jaunu modeli, kas marku pārstāvēs kompaktklasē, kur viens no tiešajiem konkurentiem gadījumā, ja konceptauto nonāktu līdz ražošanai, būtu Lexus kompaktnieks CT 200h.

Vērojot Infiniti konceptauto, gribot negribot jāpiekrīt preses materiālos teiktajam - konceptauto Etherea krietni atšķiras no citiem šodien nopērkamajiem premium segmenta kompaktajiem automobiļiem. "Tā nav tradicionālā, konservatīvā premium segmenta automobiļa samazināta versija. Tas ir auto, kurā vārds luksuss iegūst jaunu jēgu," runājot par Etherea, saka Infiniti globālā biznesa nodaļas vadītājs Toru Saito.

Automobilis, kurā japāņi apvienojuši kupejas, hečbeka, krosovera un sedana īpašības, ir 4,4 metrus garš, taču telpas tajā esot krietni vairāk nekā analoga izmēra tradicionālos automobiļos. Tas panākts, lietojot inovatīvas konstruēšanas metodes, agregātu un mehānismu izvietojumu.

Tāpat auto demonstrē dažus dizaina elementus, kas ar laiku parādīsies visos sērijveida Infiniti - tas ir izliektais aizmugurējais jumta balsts, kura formu pirmo reizi redzējām līdz ar krietni vien izskatīgāko kupeju Essence (skatīt resursus).

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu