Infiniti ies Lexus pēdās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Infiniti plāno Ženēvas auto šovu izmantot, lai prezentētu pilnīgi jauna modeļa prototipu. Spriežot pēc publiskotā attēla, kurā redzams tikai auto siluets, tas būs hečbeks.

Nissan koncernā ietilpstošais premium zīmols Ženēvas auto šovā, līdz kura sākumam palikušas vairs tikai trīs nedēļas, demonstrēs jaunu modeli, par kuru nekas konkrēts pagaidām nav zināms.

"Infiniti patlaban pēta iespējas izlaist premium automobiļus ar augstu veiktspēju, kas modeļu klāstā ieņemtu vietu zem G sērijas mašīnām," pagājušā gada septembrī sacīja kompānijas vecākais viceprezidents Endijs Palmers.

No vienīgā pagaidām pieejamā attēla, kas drīzāk ir dizaina skice, noprotams, ka Infiniti uz Šveici vedīs hečbeku - auto, kurš sērijveida versijā varētu konkurēt ar sāncenšu - Lexus - pirmo šāda tipa auto CT 200h. Tas, starp citu, šā gada pavasarī būs pieejams Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu