LTV izsludina konkursu uz ziņu dienesta direktora amatu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Televīzija (LTV) izsludinājusi konkursu uz vakanto Ziņu dienesta direktora amatu, liecina LTV mājaslapā ievietotais konkursa nolikums.

Pretendenti amatam var pieteikties līdz 2013.gada 18.martam (ieskaitot).

Jau ziņots, ka 2012.gada nogalē Ziņu dienesta vadītāja amata pienākumus pameta Dzintris Kolāts. Amata pienākumus tikmēr pilda Ziņu dienesta vadītāja vietas izpildītāja Dagnija Neimane.

Konkursam var pieteikties ikviens, kura izglītība, zināšanas un iepriekšēja darba pieredze atbilst šādām prasībām: augstākā akadēmiskā vai 2.līmeņa augstākā izglītība, vēlams žurnālistikas, komunikāciju zinātņu vai vadības jomā, vismaz trīs gadu nepārtraukta darba pieredze darbā ziņu redakcijā un vismaz trīs gadu darba pieredze kolektīva vadīšanā, zināšanas par ziņu vākšanas un apstrādes profesionālajām metodēm, izpratne par sabiedriskā medija misiju, mērķiem un uzdevumiem, prasme vadīt un motivēt kolektīvu darbam, valsts valodas zināšanas, labas saskarsmes un organizatora spējas, kā arī nevainojama reputācija.

Ziņu dienesta direktora galvenie pienākumi būs Ziņu dienesta komandas izveidošana, darbības organizēšana, ievērojot LR likumdošanas un LTV iekšējo normatīvo aktu normas, Ziņu dienesta darbības detalizēta plānošana, Ziņu dienesta darbinieku kolektīva vadīšana - ikdienas problēmsituāciju risināšana, regulāro sapulču organizēšana, darbinieku informēšana par aktuālajiem notikumiem, Ziņu dienesta veidoto raidījumu saturiskā virsvadība, pamatojoties uz likumu par «Presi un citiem masu informācijas līdzekļiem», Ziņu dienesta ražošanas realizēšanai operatīvo lēmumu pieņemšana, ievērojot likumu un LTV iekšējo normatīvo aktu prasības.

Pilns konkursa nolikums un amata apraksts aplūkojams LTV mājaslapā sadaļā «Vakances».

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu