Izsludina konkursu «Draudzīgākais stādu audzētājs»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties Latvijas Stādu parādei, kas norisināsies š. g. 3. – 4. maijā Siguldā, Svētku laukumā, Latvijas Stādu audzētāju biedrība (SAB) sadarbībā ar žurnālu «Dārza Pasaule» izsludina konkursu «Draudzīgākais stādu audzētājs».

Konkursa mērķis ir novērtēt Latvijas stādu audzētājus un noskaidrot to audzētāju, kurš iedzīvotājiem ir visdraudzīgākais. «Lai izvērtētu padarīto, skats no malas ir ļoti noderīgs. Vislabāk stādaudzētāju darbu var novērtēt dārzkopji, kuri mūsu audzētos stādus ir iegādājušies, iestādījuši savos dārzos un redz tos izaugam,» par konkursu saka Stādu audzētāju biedrības valdes priekšsēdētājs Andrejs Vītoliņš.

Konkursā «Draudzīgākais stādu audzētājs» var piedalīties ikviens, aizpildot žurnāla «Dārza Pasaule» marta numurā publicēto anketu. Anketas aizpildītājiem būs iespēja laimēt stādus no Stādu audzētāju biedrības biedriem un pārsteiguma balvu no konkursa atbalstītāja «Fiskars Latvija». Balsot varēs arī elektroniski, atzīmējot draudzīgāko stādaudzētāju stādu parādes mājas lapā www.staduparade.lv. Konkurss norisinās no 1. februāra līdz 10. aprīlim.

«Mēs sagaidām, ka, atzīmējot favorītu, tiks novērtēta gan audzētavas piedāvātā stādu kvalitāte un daudzveidība, gan darbinieku profesionalitāte un attieksme,» vērtēšanas kritērijus skaidro Andrejs Vītoliņš. «Un, ja starp gandrīz simts biedrības biedriem neatradīsies iecienītākais, ikvienam ir iespēja nosaukt savu draudzīgāko stādu audzētāju. Tikai tam ir jābūt tādam, kas piedāvā Latvijā audzētus stādus.»

Tos konkursa anketas aizpildītājus, kuri laimēs balvas, izlozēs 3. maijā Siguldā, 10. Latvijas Stādu parādes laikā, bet konkursa rezultāti un titula «Draudzīgākais stādu audzētājs» ieguvējs tiks paziņots 3. maija vakarā 10. Latvijas Stādu parādes svinīgā jubilejas pasākuma laikā.

10. Latvijas Stādu parādi organizē Stādu audzētāju biedrība sadarbībā ar Siguldas novada domi. Finansiāli atbalsta: a/s «Latvijas Valsts meži», SIA «Laflora», SIA «Vaderstad».

Informatīvi atbalsta: žurnāls «Dārza Pasaule», dārzkopības portāls horti.lv, TVNET un draugiem.lv

Konkursu «Draudzīgākais stādu audzētājs» organizē Stādu audzētāju biedrība sadarbībā ar žurnālu «Dārza Pasaule». Balvas konkursa uzvarētājiem nodrošina Stādu audzētāju biedrības biedri un «Fiskars Latvija».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu