Tā vietā, lai strīdētos, mēs pastaigājamies... (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/eamonn

Es reizēm aizdomājos, kādēļ gan tik ļoti rūpējos un uztraucos, ja mans mīļotais kavējas vai lielā steigā aizmirst uzvilkt cimdus...

Viņš ir tāds, kāds viņš ir - patiess, vienkāršs un tajā pašā laikā egoists, «bet vai tad tāds nav ikviens, mīļā?...»

Ambiciozs un mērķtiecīgs, zinošs, gudrs un izglītots. Pievilcīgs, azartisks, dejojošs un smejošs. Mīlošs un uzmanīgs, ja ar mani notiek kas neparasts vai esmu apslimusi.

Komplimenti ir mana mīļākā dienas sastāvdaļa.

Viņš tos pasaka, iestarpinot līdzās kritikai par sliktu žurnālistiku, piemēram. Priecājas par manu figūru, it sevišķi, kad lēkāju ar lecamauklu, mēģinot notievēt.
Viņš ir godīgs un dāsns.

Vienmēr dalās ar mani priekos, un bēdas var redzēt viņa noslīdējušajās uzacīs jau pa gabalu - tad ir mans laiks viņu iedrošināt un atgādināt, ka viss patiesi lieliskais ir tikai priekšā. Viņš uzticas man, un es ticu, ka ar viņu kopā nepazudīšu, jo man blakus ir cilvēks, kuram nepaslīdēs kāja, roka vai mēle. Jo viņš ir tāds, par kuru ir vērts uztraukties, jo bez viņa mana dzīve ritētu bez pārmaiņām, izaugsmes, smiekliem, jauniem draugiem, piedzīvojumiem un cerībām uz jauku nākotni.
Lai arī ir bijuši grūti brīži, mēs tos vienmēr pārvaram kopā un

tā vietā, lai strīdētos, mēs pastaigājamies

- reizēm pa vienam, bet visbiežāk vienā ritmā roku rokā.

Lai arī Tavs lieliskais vīrietis ir Tavs labākais draugs!

Priecīgu visiem Valentīna dienu!

Ilze

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu