Austrālijā mazs zēns lūdz pirmo glābt viņa brāli un iet bojā (69)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Mazais varonis" - tā Austrālijas mediji nodēvējuši 13 gadus veco Džordanu Raisu. Viņa ģimenes auto iekļūstot plūdu straumē, zēns pašaizliedzīgi lūdza pirmo glābt viņa mazo brālīti. Dažus mirkļus vēlāk auto tika aizskalots, un izglābt Džordanu un viņa māti diemžēl neizdevās, ziņo "Daily Mail".

Aizkustinātie aculiecinieki stāsta, ka, sasniedzot nelaimē nokļuvušo ģimeni un viņu auto, 13 gadus vecais Džordans no palīdzības atteicās, prasot, lai vispirms izglābj viņa 10 gadus veco brālīti Bleiku un mammu Donnu. Tikko mazais Bleiks bija glābēju rokās, auto sagriezās un to aiznesa plūdu straume. Džordanu un viņa mammu Donnu izglābt vairs neizdevās.

Negadījums notika netālu no Austrālijas Kvīnslendas štata Brisbenas. Auto, braucot cauri salīdzinoši seklam ūdenim, motors pēkšņi noslāpa. Tā kā auto vairs neizdevās iedarbināt, zēnu māte Donna zvanīja glābējiem, kuri līdz brigādes ierašanās brīdim ģimenei ieteica palikt auto. Taču ūdens līmenis sāka strauji celties, un mamma ar abiem mazajiem zēniem mēģināja patverties uz spēkrata jumta.

Ģimenei palīgā steidzās kāds vīrietis - viņš apsēja sev ap vidukli virvi un nelaimē nonākušajiem centās palīdzēt. Kā medijiem vēlāk stāstīja Džordana tēvs, kurš tobrīd automašīnā neatradās, zēnam bija paniskas bailes no ūdens un viņš nemācēja peldēt - neskatoties uz to, 13 gadus vecais puisēns pirmo prasīja glābt viņa mazo brālīti un māti.

Oficiālā statistika liecina, ka plūdos Austrālijā dzīvību zaudējuši vismaz 22 cilvēki, vēl desmitiem tiek uzskatīti par bezvēsts pazudušiem.

Komentāri (69)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu