Viņš nevairās kļūt par vīru un tēvu (21)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Ruth McGuire

Tu zini, ja tavs vīrietis tik tiešām ir lielisks, tad vārdi paši par sevi tecēs straumēm. Ziniet, manējais ir Lielisks un viņu vēl lieliskāku padara mūsu kopīgie mirkļi. Nu tad es mēģināšu piecās minūtēs izteikt tik daudz, cik daudz vien sanāks.

Viņš man rozes katru nedēļu mājās nenes, bet zina, kā mani iepriecināt, sabužināt, un beigu beigās varam satuntulēties kopā vienā segā uz dīvāna, lai noskatītos filmu, ko izvēlējos, un neiebilstu ne vārda, ja saturs nav viņam saistošs.

Neprasot viņš paņems smagāko maisu un stieps, cik tālu vien vajadzēs, bet ar norunu, ka es nebūšu kā princese, kas nestiepj neko, bet gan katram būs savs nesamais pēc mūsu spējām. Līdzvērtība? Pēc tā taču mēs, sievietes, 20.gs. tik ļoti kārojām un beidzot sasniedzām.

Ja man prasa, ko tu gribi ar savu dzīvi iesākt, - neko, nu pilnīgi neko: komforta zona sasniegta un liekas, ka vēl labākus panākumus iegūt ir neiespējami...

Viņš mani sapurināja un iedvesmoja nepadoties, bet turpināt barot gan prātu, gan dvēseli,

un tiekties pēc augstākiem mērķiem.

Citreiz mēs nevaram beigt sapņot un, jo vairāk runājam un plānojam, kur būsim pēc gadiem pieciem, desmit, jo reālāki un sasniedzamāki šie mērķi kļūst. Viņš piepilda manu esamību un piešķir jēgu visam, ko daru. Gribas turpināt dzīvot, priecāties, smaidīt un nebūt izlaidīgai, bet vairāk mērķtiecīgai un mazāk impulsīvai. Viņš ir spēcinājis uzticību, iekļaujot savos plānos mani un mūsu esamību.

Viņš zina visus datumus, kurus ir vērts zināt un atcerēties.

Viņš zina visas vietas un notikumus, kurus vērts pieminēt un piedzīvot vēlreiz. Viņš ir kā mana atmiņu un vienlīdz sapņu grāmata. Mēs joprojām, protams, viens otru vēl spējam pārsteigt, kaut nu jau pagājuši vairāki gadi, kopš iepazināmies. Ar mazu mīļumu, gardumu un mazu dāvaniņu mēs noteikti padarīsim īpašus mirkļus vēl īpašākus.

Pats galvenais - viņš nebaidās un neizvairās piepildīt arī atlikušās dzīves lomas: kļūt par vīru un tēvu. Cukura deva milzīga, bet šis ir pirmais, kas nāk prātā pat pēc kopā būšanas, bagātajiem piedzīvojumiem un daudzveidīgiem pārdzīvojumiem.

Nevajag jau neko daudz - mazliet miera, daudz mīlestības un labestības vienam pret otru.

Nellija

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu