Rīgā ar sniegu apbērts 90 gadus vecs sirmgalvis (27)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien plkst.15.16 Rīgā, Plostnieku ielā, sniega segu neizturēja kādas privātmājas ārdurvju nojumes jumtiņš, kuram krītot ar sniegu pilnībā tika apbērts 90 gadus vecs sirmgalvis.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) operatīvais dežurants Māris Kronbergs pastāstīja, ka uz notikuma vietu tika izsaukti glābēji, taču vēl pirms viņu ierašanās sirmo vīru no sniega atbrīvoja cietušā kaimiņi. Vīrietis ar sniegu tika apbērts, kad devās iekšā mājā.

Jau ziņots, ka šodien ap plkst.12 VUGD darbinieki Rīgā, Kojusalas ielā, devās palīdzēt kādam cilvēkam, kurš uz jumta bija tīrījis sniegu, bet noslīdējis un palicis karājamies virvē.

Vīrietis bija tīrījis divstāvu koka mājas jumtu. Viņš gan bija piesējies virvē, bet noslīdējis un paša spēkiem vairs nav spējis tikt uz jumta, tādēļ izsaukti glābēji. Vīrietis atbrīvots, izmantojot autokāpnes.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu