No krītošām lāstekām Rīgā cietušas divas sievietes (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No krītošām lāstekām vakar Rīgā, Blaumaņa ielā, cietušas divas sievietes, bet slideno ietvju dēļ vakar arī citviet Latvijā traumas guvuši vēl vairāki cilvēki. Divi cietušie ir arī uz slēpošanas kalniem.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Laura Bundule informēja, Rīgā, Blaumaņa ielā, vakar cietušas divas - 36 un 25 gadus vecas sievietes, kuras gājušas kopā. Vienai konstatēta galvas trauma, bet otrai - rokas trauma. No braukšanas uz slimnīcu cietušās abas sievietes atteikušās.

Slideno ietvju dēļ Rīgā vakar kājas traumas guvuši trīs cilvēki - 31 gadu vecs vīrietis, 42 gadus vecs vīrietis un 71 gadu veca sieviete. Arī Jelgavā bijuši divi slideno ietvju upuri - vīrietis un sieviete, abi 44 gadus veci, bet šie gadījumi nav savstarpēji saistīti. Vienam cietušajam mediķi konstatēja sistu brūci pierē, bet otram - pleca locītavas sasitumu ar iespējamu lūzumu. Abi nogādāti slimnīcā.

Mediķu palīdzība vakar bija nepieciešama kādam 18 gadus vecam puisim, kurš ziemas priekus baudīja Riekstu kalnā. Jaunietis ar apakšdelma lūzumu nogādāts slimnīcā. Savukārt Reiņa trasē pēdas lūzumu vakar guvusi kāda 25 gadus veca sieviete, kura arī nogādāta slimnīcā.

Vakardienas laikā vairāki cilvēki visā Latvijā guvuši ķermeņa apsaldējumus, vēl vairāki slimnīcā nonākuši no ķermeņa atdzišanas. Rīgā pēc alkohola lietošanas no ielas uz slimnīcu nogādāta 48 gadus veca sieviete un 67 gadus vecs vīrietis, kuriem bija iestājusies hipotermija.

Rēzeknes slimnīcā no Ludzas novada nonākusi kāda 81 gadu veca kundze, kura, iespējams, ģimenes strīda laikā, ilgstoši bija rāpojusi pa sniegu. Sievietei konstatēti plaukstu un ceļgalu apsaldējumi, kā arī ķermeņa atdzišana.

Vēl divi apsaldējumu gadījumi konstatēti Jelgavā un Jēkabpilī.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu