Autobusiem problēmas ar apgriešanos galapunktos (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

7.janvāra putenis vēl vairāk apgrūtinājis sabiedriskā transporta pārvietošanos Jelgavas ielās, taču, kā atzīst Jelgavas autobusu parka (JAP) dispečerdienestā, problēmas autobusu šoferiem ir jau ilgāku laiku, jo atbildīgie dienesti nav iztīrījuši autobusu galapunktus.

«Problēmas ir visu laiku. Autobusi iegrimst, šoferi rok, pasažieri ir nepamierināti un nesaprot, ka šoferi dara visu, kas iespējams,» tā 7.janvāra rītā atzinis JAP darbinieks.

Viņš skaidro, ka lielākās problēmas ir autobusu Viesturu, Ozolnieku, Bluku, Dzirnieku galapunktos. «Ceļa uzturētāji ceļus un ielas nošķūrē, bet par galapunktiem aizmirst,» tā JAP pārstāvis.

Tāpat viņš aicina iesaistīties darbā policiju: «Galapunktā pie Jelgavas 6.vidusskalas autovadītāji atstāj savas automašīnas tā, ka pat mazais autobuss nevar izbraukt, bet ir taču ceļa satiksmes noteikumi, tāpēc šajā vietā policijai gan būtu ko darīt.»

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu