Detroitā debitēs Hyundai Veloster (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Dienvidkorejiešu autoražotājs Hyundai Detroitas auto šovā prezentēs jauno modeli Veloster, kurš tiek dēvēts par kupeju, taču, kā redzams pirmajā oficiālajā attēlā, ir hečbeks.

Kompaktais auto ir ieguvis interesantu durvju koncepciju - līdzīgi kā Mini Clubman, arī šim auto vadītāja pusē ir vienas, bet pasažiera pusē divas durvis, kas nešaubīgi atvieglo iekāpšanu. Tomēr atšķirībā no Clubman, Veloster aizmugurējās sānu durvis pasažiera pusē veras uz priekšu, nevis pretējā virzienā, un arī bagāžnieka vāks ir gluži parasts, nevis kā skapja durvis verams uz abām pusēm.

Sākotnējā informācija liecina, ka viens no motoriem, ko piedāvās Veloster komplektēšanai, ir 1,6 litru benzīnnieks ar apmēram 140 zirgspēkiem, kura vidējais patēriņš ir 5,9 litri uz 100 kilometriem. Par citām motoru opcijām informācijas nav, taču var atzīmēt, ka pēc Hyundai izpilddirektora Džona Krafčika teiktā Veloster būs tikpat dinamisks kā Mini Cooper, vēsta Automotive News Europe.

Bez Veloster Detroitā tiks izrādīts arī konceptauto Curb - krosovers, kurā turpināts attīstīt modeļu Sonata un Elantra jaunākajās versijās lietoto plūstošās skulptūras (fluidic sculpture) dizaina valodu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu