Kāpēc es dievinu savu vīrieti? Pastāsti par savu LIELISKO! (22)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viņš mani nesaprot un nemēģina to darīt... Viņš nekad neiedomājas man atsūtīt darba laikā sms... Viņā nav ne kripatas romantikas, ko tik ļoti alkstu... Viņš ar mani vairs negrib mīlēties kā senāk... Un viņa nekārtība - nomestās zeķes... Rrrrr... Stop! Pietiek!

Tuvojoties visu svētajai Valentīna dienai, rosināsim jūs, skaistās un burvīgās sievietes, uz to paskatīties no cita rakursa! Palūkosimies uz saviem vīriem, pielūdzējiem un mīļākajiem no tās plusa ailītes puses.

Protams, cilvēks ir tendēts vienmēr sākt ar to negatīvo, tomēr šoreiz rakstīsim par to jauko! Kura no mums nezina, ka

vīrietim jau tik ļoti patīk, ka mazliet paglauda pa spalvai, uzslavē, palutina...

Nav jau vajadzības liet sagudrotu medu ausīs, bet

noteikti TAVS LIELISKAIS VĪRIETIS ir īpašs kādā jomā, ko ir vērts uzsvērt un par to pastāstīt mums pārējiem!

Kāpēc? Te vairāki labumi un ne tikai tev:

1. Rakstot tu sapratīsi pati, cik tavā vīrietī ir daudz labu īpašību un prasmju;

2. To lasot, arī citas sievietes, iespējams, sapratīs šo to... Un, kas zina, varbūt kāda spēs atgūt uzticību jaunām attiecībām...

3. Kas gan var būt labāks par apmierinātu vīrieti, kurš, izlasot šos aprakstus, sapratīs - jā, nemaz jau tas nav tik slikti... un vakarā tev atnesīs puķes...

4. Iespējams, daudzi brīvie vīrieši aizdomāsies par to, kāpēc tik būtiski, ka blakus esam mēs, sievietes...

5. Sirsnīgākā stāsta autores saņems romantisku romānu! Kuras, to noteiks balsojums, kurš sāksies 14.02. un ilgs līdz 18.02.

Savu aprakstu ar norādi: «Mans lieliskais vīrietis» sūti uz woman@tvnet.lv. Katru nedēļu līdz Valentīna dienai publicēsim mūsuprāt sirsnīgākos un interesantākos sieviešu rakstus par to, kāpēc tavs LIELISKAIS ir vislieliskākais no visiem!

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu