Dodge Eiropā tirgos kā Fiat (41)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chrysler

Chrysler grupa cer palielināt savas produkcijas noietu Eiropas kontinentā, izmantojot Fiat vārdu.

Vārdā nenosaukti informācijas avoti koncernā Fiat vēsta, ka Chrysler grupa cer palielināt automobiļu noietu Eiropā, izmantojot jauniegūtā partnera Fiat zīmolu. Runa ir par modeli Dodge Journey, kura vietā Eiropas autobraucējiem tiks piedāvāts tāds pats auto, tikai ar nosaukumu Fiat Freemont.

Kā norāda Automotive News Europe, zīmolu un modeļu miksēšana ir svarīga sadaļa Fiat un Chrysler savienības vadītāja Serdžio Markiones plānā optimizēt abu kompāniju rūpnīcu jaudu izmantošanu, lai iegūtu iespējami lielu tirgus daļu.

Freemont būs tāds pats kā amerikāņu Journey, kura modernizēto versiju Chrysler prezentēja Losandželosas auto šovā novembrī. Salīdzinot ar iepriekšējo Journey, modernizētais auto ir mazliet atšķirīgs gan ārēji, gan salonā, turklāt tam ir arī modificēta piekare. Tāpat var atzīmēt, ka Freemont būs pirmais Chrysler grupas auto ar Fiat dzinēju - automobilim paredzēts uzstādīt 2 litru 170 ZS dīzeli, kurš tādējādi nomainīs Volkswagen piegādāto 140 ZS motoru.

Fiat modeļu klāstā Freemont ieņems ne visai veiksmīgā Ulysse vietu, kas pērn tika pārdots tikai 1956 eksemplāros un ko beidza ražot decembrī.

Komentāri (41)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu