Laimas labdarības projekti noslēdzas ar Svētku mājas aizvēršanu (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 7. janvārī, cepumu zīmola Selga atbalstītie bērni simboliski aizslēdza Laimas Svētku māju, atzīmējot AS Laima 2012. gada nogales labo darbu noslēgumu. Pērn uzņēmums realizējis vairākus sociālos projektus - Laima apvieno ģimenes, dodot iespēju piecām ģimenēm satikties ar ārzemēs strādājošajiem tuviniekiem, un divus projektus ar sabiedrības atbalstu - Selga par īstu bērnību, ziedojot astoņiem vājdzirdīgiem bērniem jaunus dzirdes aparātus, un Laimas Svētku māja, apdāvinot Ziemassvētkos vairāk nekā 300 mazturīgās daudzbērnu ģimenes.

Milzīga līdzcilvēku atsaucība

«Gandarījumu rada ne tikai atbalsta saņēmēju prieks, atgūstot dzirdi, satiekot mīļos vai piepildoties slēptākajiem sapņiem, bet vēl vairāk cilvēku atsaucība un sirds siltums. Viens no spilgtākajiem piemēriem ir cepumu zīmola Selga labdarības kampaņa Par īstu bērnību, kas guva necerēti lielu atsaucību, īpaši reģionos, kur dzīvo kāds no astoņiem vājdzirdīgajiem bērniem.

Acīmredzot iespēja palīdzēt ģimenei no blakus mājas vai ciema ir spēcīgākā motivācija ziedot,»

stāsta AS Laima un NP Foods mārketinga direktore llze Priedīte.

AS Laima vērienīgo labdarības projektu kampaņu sāka oktobrī ar cepumu zīmola Selga iniciatīvu Par īstu bērnību, vācot līdzekļus īpaši pielāgotu, jaunu dzirdes aparātu iegādei astoņiem vājdzirdīgiem bērniem. Kā ziņots, pirmo reizi zīmola Selga pastāvēšanas vēsturē uzņēmums būtiski mainīja cepumu Selga dizainu, uzstādot jaunu cepumu formas spiedēju - rotoru. Ierastā nosaukuma Selga vietā īpašās cepumu sērijas Par īstu bērnību cepumos tika iespiests vārds kādam no vājdzirdīgiem bērniem, kuri jau pirms Ziemassvētkiem saņēma jaunos dzirdes aparātus.

Foto: Publicitātes foto

Decembrī pie Laimas pulksteņa tika atvērta Laimas Svētku māja

Decembrī pie Laimas pulksteņa tika atvērta Laimas Svētku māja - tilts starp tiem, kas vēlas sniegt atbalstu, un tiem, kam tas ir visvairāk nepieciešams. Katru dienu Laimas Svētku mājā ikviens varēja piedalīties rokdarbu un rotājumu radošajā darbnīcā, izmantojot iespēju uz vietas noadīt šalli, cimdus, cepuri vai zeķes, ko Laima pasniedza tiem, kam šajos svētkos trūka siltuma. Tāpat mājā bija eglīte, kas rotāta ar vairāk nekā 300 maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu zīmētām kartītēm. Tajās bērni bija ierakstījuši savas sapņu dāvanas, ko ar Laimas Svētku mājas apmeklētāju atbalstu uzņēmums īsi pirms svētkiem nogādāja zīmējumu autoriem. Laimas Svētku māja rīdziniekiem un pilsētas viesiem bija pieejama no 1. decembra līdz 6. janvārim katru dienu plkst. 12:00 - 21:00.

Foto: Publicitātes foto

AS Laima bija iespēja savest kopā piecas ģimenes

Viens no emocionālākajiem projektiem uzņēmuma vērtējumā bija akcija Laima apvieno ģimenes, kad aicinājumam pieteikties ģimenēm, kuras Ziemassvētkos vēlētos satikties ar emigrējušajiem tuviniekiem, atsaucās 177 personas. AS Laima bija iespēja savest kopā piecas ģimenes, apmaksājot ceļa izdevumus.

«Veicot šīs akcijas,

vēlējāmies, lai cilvēki saņem apliecinājumu, cik gaidīti, vajadzīgi un vērtīgi viņi ir šeit

, Latvijā. Pretī saņēmām sabiedrības atsaucību, un tas ir apliecinājums, ka vēlamies atbalstīt viens otru. Tas dod gandarījumu. 7. janvārī simboliski slēdzām Laimas Svētku māju, lai atvērtu to atkal – gada nogalē,» informēja Ilze Priedīte.

AS Laima ir lielākais un atpazīstamākais šokolādes un saldumu ražotājs Baltijā. Seko līdzi jaunumiem http://www.draugiem.lv/selga/ un http://twitter.com/LaimaSaldumi, kā arī http://www.facebook.com/LaimaSaldumi.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu