Ķīnā aiztur vairāk nekā 800 pasaules gala sektas biedru (5)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķīnā ir aizturēti vairāk nekā 800 cilvēku, varas iestādēm vēršoties pret kristiešu sektu, kas sludina pasaules galu un izaicina valdošo komunistisko partiju, ceturtdien ziņoja valsts mediji.

Sekta «Visvarenais Dievs» tiek apsūdzēta baumu izplatīšanā par 21.decembrī gaidāmu pasaules galu. Šī sekta arī tiek apsūdzēta savu piekritēju aicināšanā «iznīcināt lielo sarkano pūķi», ar to domājot Ķīnā valdošo komunistisko partiju, «un dibināt valsti zem visvarenā Dieva varas».

Kopš pagājušās nedēļas ir aizturēti vairāk nekā 800 šīs sektas locekļu. Guidžovas provincē aizturēti vairāk nekā 350, Cinhajas provincē - vairāk nekā 400, bet citās provincēs - mazāks skaits tās locekļu.

Sekta sludina, ka piektdien sāksies trīs tumsas dienas, ziņoja valsts laikraksts «Global Times». Tā arī apgalvo, ka ir sācies jauns laikmets, kurā valdīs sieviešu dzimuma Jēzus, un ka pasauli satricinās vairāki cunami un zemestrīces.

Šī sekta tika dibināta deviņdesmito gadu sākumā. Tai ir arī cits nosaukums «Austrumu zibens», kas patapināts no Mateja evaņģēlija.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu