Stilīgākās slavenību ģimenes TOP 5 (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA, AP/Scanpix

Modes dizainere Viktorija un futbolists Deivids Bekhemi un viņu četri bērni jaunā aptaujā atzīti par stilīgāko slavenību ģimeni.

Bekhemi, kuru ģimenē aug 13 gadus vecais Bruklins, desmitgadīgais Romeo, septiņgadīgais Kruss un 17 mēnešus vecā Hārpere, ieņēma pirmo vietu derību portāla «TVBet.co.uk» aptaujā, apsteidzot otrajā vietā palikušo Kardašjanu ģimeni.

«Kopš Viktorija un Deivids 1999.gadā sāka tikties, viņi ir pazīstams modes noteicēju pāris. Šķiet, ka to mantojuši arī viņu bērni,» sacīja «TVBet.co.uk» pārstāvis. «Lai arī pagājuši desmit gadi, viņi joprojām ir nevainojami ģērbti. Par spīti dažām neveiksmēm - kurš gan spēj aizmirst Deivida aizkariem līdzīgo frizūru vai sarongu - viņi vienmēr izskatās eleganti un stilīgi. Romeo jau kļuvis par modeli, un, iespējams, drīz arī Hāpere Sevena defilēs pa modes mēli.»

Kā jau ziņots,

Romeo Bekhems kļuvis par britu zīmola «Burberry» reklāmas seju.

«Māsas Kardašjanas, kuras iekļuva otrajā vietā, tiek slavētas par tādu apģērbu valkāšanu, kas izceļ viņu sievišķīgās figūras,» viņš piebilda.

Trešajā vietā ierindojās Holivudas pāris Andželīna Džolija un Breds Pits ar sešiem bērniem. Pirmo piecnieku noslēdza popdīva Bejonsa ar vīru Jay-Z, īstajā vārdā Šonu Kārteru, un meitu Blū Aiviju, kā arī Midltonu ģimene, no kuras nāk Lielbritānijas prinča Viljama sieva Keita.

«TVBet.co.uk» piecas vislabāk ģērbtās slavenību ģimenes:

1. Bekhemi;

2. Kardašjani;

3. Džoliji-Piti;

4. Kārteri;

5. Midltoni.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu