Kā konkursa uzvarētāja Līga izbaudīja laimētās procedūras

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Labo Sajūtu laboratorija

Lasi TVNET un «Labo Sajūtu Laboratorijas» konkursa uzvarētājas Līgas iespaidus par piedzīvoto jogas un skaistuma studijā «Labo sajūtu laborotorija».

Līga atklāj, ka ikdienā

dekoratīvo kosmētiku lieto reti un iepriekš nav apmeklējusi kosmetologu.

Ir neliels satraukums par gaidāmo procedūru.

Sejas procedūra DermaOxy

Ierodoties «Labo Sajūtu Laboratorijā», kosmetoloģe Laura piedāvāja Līgai veikt sejas procedūru DermaOxy jeb skābekļa liftinga procedūru, kas ir jaunums skaistumkopšanā. Procedūra uzlabo sejas ādas toni, lieliski mitrina, tā izskatās jaunāka un starojošāka, mazina krunciņas, uzlabo ādas elastību un struktūru.
Sākumā ar speciālu mērierīci tika noteikts skābekļa daudzums sejas un dekoltē zonā. Līgai tas ir 30 % un kosmetaloģes uzdevums ir palielināt šos rādītājus vismaz par 15%.
Ar mērierīci, kas ražo tīru skābekli, uz sejas, kakla un dekoltē zonas tiek izsmidzināts iedarbīgs serums. Pateicoties smalkai un spēcīgai strūklai tas, nonāk ādas darbīgajā slānī – dermā.

Ar vakuuma palīdzību skābeklis tiek iespiests ādas slānī, veicinot limfas atteci.


«Procedūras laikā sajūtas ir patīkamas, nomierinošas un relaksējošas. Pēc procedūras es uzreiz sajutu izmaiņas uz savas sejas, kakla un dekoltē zonas. Āda izskatās starojoša, svaiga un atpūtusies,» stāsta Līga.

Arī skābekļa daudzums dekoltē un sejas zonā ir palielinājies par 20%! Iedarbība saglabāsies vairākas dienas, ja vēlaties, lai tā būtu ilgstošāka, procedūra būtu jāatkārto 6 reizes, vienu reizi nedēļā, pastāsta kosmetoloģe.

Foto: Publicitātes foto / Labo Sajūtu laboratorija

Yin joga

Aicinot sakārtot savu ķermeni un iekšējo emocionālo pasauli, «Labo Sajūtu Laboratorija» piedāvāja apmeklēt Yin jogas nodarbību, kā arī Reiki dziedniecisko seansu. Yin joga aicina apstāties ikdienas skrējienā un dziļāk «ieskatīties» sevī. Tā piemērota gan iesācējiem, gan cilvēkiem ar pieredzi jogā.
Kādam Yin joga var šķist lēna un nomierinoša, tomēr tā nav viegla.

Nodarbības laikā pozas jāiztur no 1 līdz pat 20 minūtēm.

Pozas noturēšanas ilgums ir izstrādāts speciāli tam, lai iedarbotos uz saistaudiem un locītavām. Jogas pasniedzēja Daina piebilst, ka Yin joga labi piemērota biroja darbiniekiem, noņemot muguras saspringumu.

Pēc Yin jogas nodarbības Līga atzīstas: «Es dodu priekšroku aktīvākām nodarbībām sporta klubā, tā, lai jūt, ka muskuļi strādā!«

Foto: Publicitātes foto / Labo Sajūtu laboratorija

Mēs turpināsim informēt par TVNET un «Labo Sajūtu Laboratorijas» konkursa uzvarētājas Līgas iespaidiem arī citās procedūrās.

Detalizētāku informāciju par procedūrām un nodarbībām Labo Sajūtu Laboratorijā meklējiet mājas lapā: www.karstajoga.lv vai zvanot: 67887581; 29330280

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu